Deze Marvel-filmreeks staat straks ook op Disney+?

Deze Marvel-filmreeks staat straks ook op Disney+?

Filmnieuws - Komen de Blade-films binnenkort ook beschikbaar op Disney+ waardoor de Marvel-catalogus steeds completer wordt?

Bram de Groot, 1 oktober 2022 15:07

Sinds Disney+ bestaat wordt de catalogus met Marvel-films steeds groter. Uiteraard vind je de films uit het Marvel Cinematic Universe terug op de streamer, maar ook steeds meer films van andere studio's duiken op.
Zo staan op de streamer al enkele Spider-Man films van Sony Pictures en ook de X-Men films van 20th Century Fox/Studios zijn (nagenoeg) allemaal te bekijken via Disney+. Nu lijken er snel meer bij te komen.

Blade-trilogie naar Disney+
Op de Amerikaanse streamingdienst Hulu is begin deze maand de Blade-trilogie toegevoegd. De films werden tussen 1998 en 2004 gedistribueerd door New Line Cinema met onder meer New Line Cinema en Marvel Enterprises als de productiemaatschappijen.

Aangezien veel films en series die in Amerika op Hulu verschijnen vroeg of laat ook op de Nederlandse Disney+ komen te staan, is het zeker niet ondenkbaar dat dat ook deze Marvel-films binnenkort te streamen zijn.

Blade-films en reboot
De hoofdrol als Eric Brooks / Blade in de drie films is uiteraard voor Wesley Snipes. Acteurs als Stephen Dorff, Kris Kristofferson, Ron Perlman, Norman Reedus, Jessica Biel, Ryan Reynolds en Dominic Purcell zijn ook in delen van de reeks te zien.

Marvel Studios werkt op dit moment aan een reboot met acteur Mahershala Ali als Eric Brooks / Blade. Die film staat gepland voor november 2023.

Bron: Comicbook

Lees meer over: Marvel, Blade, Disney, Wesley Snipes, Kris Kristofferson

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws