Makers ‘The Witcher’ hebben voor fans interessante feitjes over ‘Blood Origin’

Hoe verbind ‘The Witcher' zich met 'Blood Origin'?

In het universum waarin Geralt of Rivia zich begeeft is genoeg te ontdekken.

Glenn Walsh, 1 oktober 2022 14:27

Na de boekenreeks van Andrzej Sapkowski, de reeks computerspellen van CD Projekt RED en twee seizoenen op Netflix van The Witcher kan gerust gesteld worden dat de verhalen genoeg complexiteit bevatten. De makers van de serie komen nu met interessante feiten hoe het tweede seizoen zich verbindt met The Witcher: Blood Origin.
Fans hebben zich al kunnen vermaken met de eerste twee seizoenen van de serie The Witcher maar binnenkort komt de prequel The Witcher: Blood Origin naar Netflix. Deze serie speelt zich 1200 jaar af vóór de gebeurtenissen van Geralt of Rivia in The Witcher. De makers weten alvast een tipje van de sluier te geven hoe de prequel zich verbindt aan het tweede seizoen van The Witcher.

Ciri en de monolieten
In het eerste seizoen van The Witcher maken we kort kennis met de bekende monolieten. Deze magische rotsen werden prominenter behandeld in het tweede seizoen. Ciri is in staat de monolieten te verbrijzelen door haar kracht van intens schreeuwen. Het wordt bekend dat de monolieten eigenlijk deuren naar een andere wereld zijn. Ze hebben hoogstwaarschijnlijk iets te maken met de zogenoemde ‘Conjunction of the Spheres’.

Laatstgenoemde was een astronomisch verschijnsel wat de aanleiding was tot alle magie en mysterie in de wereld van The Witcher. In The Witcher: Blood Origin leren we de oorsprong kennen van de monolieten. Er wordt stilgestaan bij wie ze gemaakt hebben en waarom. De kijkers krijgt te zien waarom deze zo belangrijk zijn geworden in de wereld van The Witcher.

Op eerste kerstdag 25 december is The Witcher: Blood Origin te streamen. Kijk ondertussen de eerste twee seizoenen van The Witcher op Netflix.

Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher, The Witcher Blood Origin, Blood Origin, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws