search
Nieuwe fantasyfilm op Disney+ wordt prima ontvangen
Films / Nieuws

Nieuwe fantasyfilm op Disney+ wordt prima ontvangen

Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy terug als de bekende heksen.

Een paar dagen geleden verscheen op Disney+ een nieuwe Original met het vervolg op Hocus Pocus uit 1993. Uiteraard werd de fantasy/komediefilm ook bekeken door de critici.

De ontvangst van Hocus Pocus 2 van regisseur Kenny Ortega (Hocus Pocus, Dirty Dancing) blijkt wisselend, maar niet per se zwak. Op het moment van schrijven staat de film op 61 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.

"Hocus Pocus 2 is eigenlijk een kokende ketel van nostalgie, maar dat is meer dan genoeg voor dit late vervolg om een redelijk effectieve spreuk uit te spreken," luidt de critics consensus op de website[/b]

Hocus Pocus nu op Disney+
Het publiek is het daarmee niet oneens. De Audience Score staat namelijk op een vergelijkbare 58 procent na ruim 1.000 stemmen.

In Hocus Pocus 2 is 29 jaar geleden dat iemand de Zwarte Vlam Kaars aanstak en de 17e-eeuwse zussen deed herrijzen, en ze zijn uit op wraak. Nu is het aan drie middelbare scholieren om voor zonsopgang op Allerheiligen te voorkomen dat de razende heksen in Salem een nieuw soort ravage aanrichten.

Met Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy in de hoofdrollen zie je Hocus Pocus 2 nu op hier op Disney+.

.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen