Nieuwe Pinhead in ‘Hellraiser’ geprezen door originele acteur Doug Bradley

Nieuwe Pinhead in ‘Hellraiser’ krijgt goedkeuring

Filmnieuws - Wat kan er beter zijn om te beginnen aan een reboot met deze goedkeuring.

Glenn Walsh, 2 oktober 2022 08:00

Hellraiser komt weer terug in een nieuw jasje. De reboot van de horrorklassieker van Clive Barker komt al zeer snel naar Hulu. De sinistere en belangrijkste schurk Pinhead wordt in de reboot gespeeld door Jamie Clayton maar de acteur uit de originele Hellraiser films Doug Bradley geeft alvast zijn goedkeuring.
Doug Bradley speelde als enge ‘Cenobite’ de rol van Pinhead in maar liefst acht films uit de Hellraiser reeks. Hij kent vanzelfsprekend de rol als geen ander. Volgens bronnen uit het productieteam van de nieuwe Hellraiser is Doug Bradley een aanbod gedaan voor een cameo in de reboot maar heeft hij deze afgewezen.

Vrouwelijke Pinhead kwestie van tijd
Tijdens een conventie werd hem gevraagd wat hij vond van de nieuwe Pinhead. Hij vertelde dat het er op leek dat een vrouwelijke Pinhead eraan zat te komen. Het is een interessante casting keuze. Daarnaast vertelde hij dat hij niet bekend was met het recente werk van Jamie Clayton maar hij heeft haar gezien in Sense 8 en was helemaal weg van haar.

In de reboot van Hellraiser volgen we een jonge vrouw die worstelt met haar verslavingen en in het bezit komt van een eeuwenoude puzzeldoos. Ze is nietsvermoedend in dat het doel van dit relikwie het oproepen van de ‘Cenobites’ is. Dit zijn een groep sadistische en bovennatuurlijke wezens uit een andere wereld.

De nieuwe Hellraiser is vanaf 7 oktober te streamen op Hulu.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Hellraiser, Doug Bradley, Jaimy Clayton, Hulu

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws