search
Moordlust domineert Netflix deze week
Series / Featured

Moordlust domineert Netflix deze week

Dahmer staat met stip op 1 op Netflix deze week in de lijst met meest bekeken series.

Elke zondag kijken we naar de top drie meest bekeken series op Netflix van dit moment. Een compleet nieuwe week, met een compleet nieuwe top drie!

Deze week domineert een gruwelijke seriemoordenaar, Jeffrey Dahmer - gespeeld door Evan Peters in een serie van Ryan Murphy - de kijkcijferstatistieken van Netflix. De serie staat met stip op één, of er nou veel kritiek op is of niet.

De top drie
De top drie bestaat verder uit de prachtige dramaserie Die Kaiserin, over een jonge Elisabeth en de serie Dynasty, waarvan we weer een nieuw seizoen vol intriges kunnen zien.

1. Dahmer: De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?

2. Die Kaiserin: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

3. Dynasty: Voor twee rijke families in Atlanta, die verwikkeld zijn in een schandalige vete om macht, prestige en liefde, betekent rijk blijven vuil spelen.

Aanbevolen artikelen