Prime Video voegt tal van nieuwe series toe

Superdruk was het afgelopen week met nieuwe series op Prime Video! Check hier de lange lijst.

Jim Pedd, 02-10-2022 13:12

Deze week was het behoorlijk druk op Prime Video met nieuwe series, misschien zelfs wel het drukste dat we tot nu toe hebben meegemaakt. We duiken in het grote nieuwe aanbod!
Veronica Mars (seizoen 1-3): Neptune wordt overvallen door enkele moorden. Veronica moet ze oplossen.

The Last Ship (seizoen 1-5): Hun missie is eenvoudig: vind een remedie. Stop het virus. Red de wereld. Wanneer een pandemie tachtig procent van de wereldbevolking uitroeit, moet de bemanning van een oorlogsschip een manier vinden om de mensheid voor uitsterven te behoeden. Executive Producer Michael Bay presenteert The Last Ship, met Eric Dane, Rhona Mitra en Adam Baldwin.

Rizzoli & Isles (seizoen 1-7): Detective Jane Rizzoli raakt betrokken bij een zaak rond een seriemoordenaar. Jane is hard, en medisch onderzoeker Maura Isles methodisch en vernuftig. Samen werken ze om zaken op te lossen.

Nip/Tuck (seizoen 1-6): Christian Troy is succesvol met de praktijk die hij in Miami gestart heeft. Maar al het geld en vrouwen die zijn behoeften vervullen zijn niet genoeg.

Mom (seizoen 1-7): Christy is net alleenstaande moeder geworden en moet haar twee kinderen opvoeden in een wereld vol verleidingen.

Luxe Listings Sydney (seizoen 3): De ontroerendgoedmarkt in Sydney loopt als een trein en de huizen zijn duurder dan ooit. Van beroemdheden die een buitenhuis willen tot huizen van miljoenen dollars aan het water, de topmakelaars van Australië doen alles om een nieuwe listing te krijgen en te verkopen. De zaken gaan geweldig en hun privéleven ook. Er komen grote gebeurtenissen aan.

Jungle (seizoen 1): De Britse rapcultuur brengt je een misdaaddrama zoals je dat nog nooit hebt gezien. In het Londen van de nabije toekomst willen twee jonge mannen hun leven beteren, maar ze moeten de gevolgen van hun daden onder ogen zien.

Animal Kingdom (seizoen 1-4): Als de 17-jarige Joshua "J" Cody intrekt bij zijn losgeslagen familie in een Zuid-Californische kustplaats, wordt hij meegezogen in hun overvloedige en exorbitante levensstijl. Maar wanneer hij erachter komt dat alles wordt gefinancierd met criminele activiteiten, ziet hij plotseling in dat zijn nieuwe leven misschien meer spanningen en gevaar oplevert dan hij aankan.

11.22.63 (seizoen 1): Op 22 november 1963 klonken er drie schoten in Dallas, werd President Kennedy vermoord en veranderde de wereld voor altijd. Wat als je dit ongedaan kon maken?

2 Broke Girls (seizoen 1-6): Deze jonge meiden verhuizen naar New York City om het te maken. Maar kunnen hun huur al niet betalen en dus moeten ze aan de bak!

Two Minute Tales (seizoen 2): De verhalen van kikkers, beesten uit het bos en heksen. Elk maximaal 2 minuten.

Top Gear (seizoen 21): Maak je klaar voor meer absurditeiten in deze autoserie.

The L Word (seizoen 1-6): In deze baanbrekende serie is Jenny aangekomen in LA voor een nieuw leven met haar vriend Tim. Wanneer ze haar buren leert kennen, wordt haar zelfbeeld verstoord en twijfelt ze over haar liefde voor Tim en haar interesse voor vrouwen.

Monsterpedia (seizoen 1): Leer de grootste monsters kennen, maar dan vooral op een lieve manier.

Condor (seizoen 1-2): Deze serie is gebaseerd op de roman "Six Days of the Condor" en het scenario "Three Days of the Condor" van Lorenzo Semple Jr. en David Rayfiel. We volgen een CIA-analist die een plan ontrafelt dat miljoenen levens op het spel zet.

Chuck (seizoen 1-5): Een doodgewone alledaagse man van 26 jaar oud ziet zijn leven ontregeld nadat zijn vriend, een CIA-agent, hem een email verstuurt met een wereldgeheim dat in zijn geest zit gegraven.

Bob de Bouwer (seizoen 19): Bob de Bouwer en zijn machineteam staan klaar om elke klus aan te pakken, van kleine reparaties tot grote bouwwerken op spannende en dynamische locaties. Met teamwork en constructies als centrale thema van het programma demonstreren Bob en zijn vrienden de kracht van positief denken, probleem oplossend vermogen en het zelfstandig te werk gaan.

NIEUWE AFLEVERINGEN
The Lord of the Rings: The Rings of Power (S01E06)
Star Trek: Lower Decks (S03E06)

Lees meer over: Prime video, weekoverzicht

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie