Drie Netflix-series over moordenaars die je gezien moet hebben

Drie Netflix-series over moordenaars

Check hier een lijstje met drie tips die doen denken aan de serie Dahmer.

Jim Pedd, 2 oktober 2022 14:23

Deze week domineert de serie Dahmer Netflix volledig. De show gaat over de gruwelijke seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en schrikt er niet voor terug om zijn gruweldaden in beeld te brengen. Aangezien we elke zondag kijken naar de top drie meest bekeken series op Netflix, en vervolgens daaraan gerelateerde series tippen, hebben we deze week drie series gekoppeld aan seriemoordenaars voor je.
We beginnen met de serie Mindhunter van David Fincher, die helaas slechts 2 seizoenen kreeg, maar desalniettemin briljant is en in de geest van moordenaars duikt. Dan is er de hitserie The Serpent, over een meedogenloze moordenaar die reizigers in Zuid-Azië om het leven bracht. En er is nog de dramaserie You, die in de geest van een gevaarlijke jongeman duikt.

Onze drie tips
Hieronder de drie tips!

Mindhunter: Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

The Serpent: In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar Charles Sobhraj het gemunt op reizigers die de 'hippie trail' van Zuid-Azië verkennen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

You: Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen.

Lees meer over: Netflix, Dahmer, Tips

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws