Nieuwe topserie van Netflix krijgt angstaanjagende trailer

Netflix heeft de laatste trailer uitgebracht voor een aankomende topserie.

Niels Arts, 2 oktober 2022 19:27

Het volgende griezelavontuur op Netflix staat voor de deur. Een nieuwe serie van Mike Flanagan genaamd The Midnight Club heeft zojuist zijn laatste trailer ontvangen.
Netflix heeft de laatste trailer van The Midnight Club uitgebracht. De horrorserie van Mike Flanagan moet 7 oktober op de streamingdienst verschijnen.

Trailer The Midnight Club
De trailer is gemaakt als een soort van promotiefilmpje, waarin Dr. Georgina Stanton (Heather Langenkamp) je welkom heet in Brightcliffe Hospice. Een warm welkom is het echter niet te noemen, als je de griezelige gebeurtenissen die duidelijk op de loer liggen in gedachte neemt.

De jonge patiënten van Brightcliffe krijgen het namelijk zwaar te voorduren, zo hint de trailer. The Midnight Club is gebaseerd op een boek van Christopher Pike uit 1994 met dezelfde naam.

De serie wordt geproduceerd door Mike Flanagan, die eerder al The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass maakte voor Netflix. Momenteel werkt hij al aan zijn volgende horrorserie, The Fall of the House of Usher.

The Midnight Club verschijnt 7 oktober op Netflix.


Bron: Coming Soon

Lees meer over: The Midnight Club, Netflix, Mike Flanagan, horror

Populair nieuws