search
'Sons of Anarchy' keert mogelijk terug volgens hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Sons of Anarchy' keert mogelijk terug volgens hoofdrolspeler

De enorm populaire serie zou wel eens een comeback kunnen maken!

Sons of Anarchy kwam in 2014 op bloederige en hartbrekende wijze aan zijn eind. Fans zagen in de laatste aflevering hoe hoofdpersonage Jax Teller zijn eigen leven eindigde om zowel zijn familie als zijn motorclub te redden. Lijkt een definitief einde, maar dat hoeft volgens acteur Charlie Hunnam niet per se zo te zijn!

Hunnam, die in de jaren na Sons alleen maar bekender is geworden hint naar een terugkeer van de serie tijdens een recent interview met Access Hollywood. De acteur geeft aan momenteel te 'onderzoeken' hoe de franchise terug kan keren:

"Ik heb een idee dat nog in zijn kinderschoenen staat, maar wat we momenteel bekijken. Het is iets waar we superenthousiast over zijn, maar we gaan het eerst nog verder onderzoeken om te kijken wat de mogelijkheden zijn."

Zombie Jax?
Fans van de serie zouden ongetwijfeld in de rij staan om Hunnam terug te zien keren als Jax Teller, maar het is ons een raadsel hoe ze dat voor elkaar willen krijgen.

En mocht het idee van Hunnam niet leiden tot een nieuwe serie, dan hebben de fans altijd nog nieuwe seizoenen van spinoff-serie Mayans M.C. om naar uit te kijken!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen