Slecht nieuws voor fans van razend populaire serie 'Sons of Anarchy'

Slecht nieuws voor fans van 'Sons of Anarchy'

Wie de serie nog niet volledig heeft bekeken zal er snel bij moeten zijn...

Geoffrey Ketels, 14 december 2020 19:40

Heb je nog niet de volledige serie van Sons of Anarchy bekeken op Netflix? Dan wordt het snel tijd om daar verandering in te brengen. De serie verdwijnt later deze maand namelijk van Netflix.

Sons of Anarchy is een televisieserie uit de Verenigde Staten die is gemaakt door Kurt Sutter en het verhaal vertelt over de motorclub Sons of Anarchy. De uitvalsbasis waar de serie zich in afspeelt is de fictieve plaats Charming in Californië.

In de serie wordt er niet alleen aandacht besteed aan het leven van de clubleden in het algemeen, maar meer in het bijzonder aan deze van Jax Teller. Hij is niet alleen de vicepresident van de club, maar tegelijkertijd ook de zoon van één van de oprichters.

Zeven seizoenen
Meteen bij de lancering van het eerste seizoen in september 2008 werd duidelijk dat ze kon rekenen op heel veel populariteit. Die populariteit bleef aanhouden waardoor er uiteindelijk in totaal zeven seizoenen verschenen. Het laatste seizoen werd gelanceerd op 9 september 2014 in de Verenigde Staten. De laatste aflevering werd uitgezonden op 9 december van dat jaar.

Heb je nog niet de volledige serie Sons of Anarchy bekeken en wil je daar nog graag verandering in brengen? Of wil je graag enkele afleveringen nog even terug bekijken? Dan heb je daarvoor nog tijd tot 31 december 2020. Dan verdwijnt de reeks namelijk definitief van Netflix!

Lees ook: 'Son of Anarchy' moet uit 4 series gaan bestaan!

Lees meer over: Sons of Anarchy, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Sons of Anarchy

Populair nieuws