'Sons of Anarchy'-ster stapte om deze reden zo plotseling en onverwacht op

'Sons of Anarchy'-ster stapte om deze reden op

Taylor Sheridan stapte op bij Sons of Anarchy en deed dat met goede reden.

Jim Pedd, 25 december 2021 09:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hollywood-talent Taylor Sheridan stapte al na het derde seizoen van Sons of Anarchy op. De hitserie van showrunner Kurt Sutter duurde nog vier seizoenen langer voort.

Sheridan speelde de rol van Deputy Chief David Hale, een van de lokale agenten die probeerde de Sons of Anarchy op hun illegale activiteiten aan te pakken. Hoewel Hale een goeierik is gezien zijn beroep, zette Sons of Anarchy hem vaak neer als de antagonist. Zelfs als ze hem tegenover Chief Wayne Unser zetten, die de bende vaak hielp. Sheridan was in 21 afleveringen te zien, voordat Hale dood ging.

Waarom ging hij weg?
Tijdens een interview met Deadline ging Sheridan in op het "oneerlijke salaris" dat "minder was dan zo'n beetje elke andere persoon" op Sons of Anarchy.

Sheridans advocaat vroeg om meer geld, maar kreeg te horen dat hij "niet meer waard" was. En dus stapte hij op:

"Toentertijd boden ze mij iets aan dat voor mij als een heel oneerlijk salaris voelde. Het was niet genoeg voor mij om met mijn tweede baan te stoppen. Dus de zakelijk advocaat, die ik niet bij naam zal noemen, zei tegen die van mij - nadat die had gezegd: 'Er zijn kids bij Cartoon Network die meer verdienen dan je deze man aanbiedt' - het volgende: 'Ik weet het en waarschijnlijk verdient hij ook wel meer, maar weet je wat? Hij is het niet waard. Er zijn er 50 van hem. Hij is nummer 11 op de call sheet. Dat is wat die man is en alles wat hij ooit zal zijn'. En dat is waarom ik ermee stopte. Omdat ik niet de rest van mijn leven nummer 11 wilde zijn."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Taylor Sheridan, Sons of Anarchy, FX

Informatie over de serie: Sons of Anarchy

Populair nieuws