Wereldberoemde realitysoap krijgt Amsterdamse variant bij Videoland

Enkele berucht rijke Nederlandse dames staan op het punt Amsterdam onveilig te maken.

Mitchell van Vuren, 4 oktober 2022 07:27

Videoland zet hoog in met het nieuwste, Nederlandse seizoen van The Real Housewives. Want na Beverly Hills, Miami, Dubai en vele anderen is nu Amsterdam ook aan de beurt!
Het concept is wereldwijd succesvol gebleken om rijke dames tijdens hun extravagante leventje te volgen. De realityserie kan ondertussen al op dertig versies rekenen, en met de Nederlandse versie doet Videoland er nog een schepje bovenop.

Wie zullen we gaan volgen?
De namen van de mensen in de aankomende realityserie zijn tevens bekendgemaakt. Bijzonder beroemd zijn ze niet, maar rijk zijn ze zeker. Het betreft Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Sheila Bergeik, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor en Susanna Klibansky.

Onder de vrouwen zitten ontwerpers en influencers, maar ook een model en de vriendin van de CEO van Coolcat. Echte 'huisvrouwen' zijn ze dus niet echt te noemen, maar een luxueus leven leiden ze zeker.

Al langer stonden de plannen voor de serie, maar nu brengt Videoland eindelijk een datum naar buiten. Vanaf 24 november zal het glamoureuze leven van de Nederlandse dames te volgen zijn op de streamingdienst.

Bron: Videoland

Lees meer over: the real housewives of amsterdam, real housewives, videoland

Populair nieuws