search

Ons nieuws van dinsdag 4 oktober 2022

Anna Kendrick zegt nee tegen vraag over 'Pitch Perfect 4'
Films / Nieuws

Anna Kendrick zegt nee tegen vraag over 'Pitch Perfect 4'

De populaire actrice maakt haar debuut als regisseur met 'The Dating Game'...

De grote doorbraak voor actrice Anna Kendrick kwam er mede door het succes van de Pitch Perfect films. Kendrick staat er bovendien om bekend de films ook een zeer warm hart toe te dragen. In een recent interview werd er haar echter een opvallende vraag gesteld. Niet alleen de vraag, maar ook het antwoord deed de fans van de films toch best even schrikken.

Het is alweer even geleden dat de derde Pitch Perfect film op de wereld werd losgelaten. Niet alleen de fans, maar ook de cast kijken dan ook uit naar het verschijnen van een mogelijks vierde deel. Een vierde film werd tot dusver dan wel nog niet aangekondigd, maar de cast zelf zou er alvast helemaal niet weigerachtig tegenover staan, in tegendeel.

Hechte band
In een recent interview werd aan Anna Kendrick gevraagd of ze het zou zien zitten om de regie van een mogelijke vierde Pitch Perfect film op zich te nemen. Daarop antwoordde de actrice meteen met een volmondige "nee". Toen men vroeg vanwaar dat antwoord zo drastisch kwam zei ze het volgende:

"Ik hecht teveel waarde aan mijn vriendschappen met Rebel Wilson, Brittany Snow, Hailee Steinfield en Hana Mae Lee. Proberen de leiding over een vierde Pitch Perfect film te nemen is niet iets waarvan ik denk dat we daar bij gebaat zouden zijn. We houden ontzettend veel van elkaar. We zouden waarschijnlijk tot wel zestien van deze films willen maken."

Voor alle duidelijkheid liet Kendrick finaal wel optekenen dat ook zij het wel zeker zou zien zitten om terug te acteren in een vierde Pitch Perfect film.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met verrassend nieuws over 'Firefly Lane' seizoen 2
Series / Nieuws

Netflix komt met verrassend nieuws over 'Firefly Lane' seizoen 2

Eerst werd verwacht dat het vervolg pas volgend jaar op de streamingdienst zou verschijnen...

De fans van de serie Firefly Lane hadden de hoop al helemaal opgegeven om dit jaar nog een vervolg te zien verschijnen. Voor deze fans heeft Netflix nu goed nieuws... al zit er ook een keerzijde aan de medaille.

In eerste instantie was de verwachting dat het tweede seizoen pas ergens in de loop van volgend jaar het levenslicht zou zien. Nu heeft Netflix ervoor gekozen om het eerste deel van dat seizoen toch nog dit jaar op de wereld los te laten... Daarmee hebben we meteen ook al de keerzijde van de medaille benoemd. Het tweede seizoen zal dus niet in één keer, maar wel in twee delen worden toegevoegd.

Nog verrassend nieuws
Voor het eerste deel van het tweede seizoen geldt dat ze zal bestaan uit in totaal negen afleveringen. Deze zullen te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf 2 december van dit jaar.

Van het tweede seizoen is bekend dat ze zal bestaan uit zestien afleveringen waardoor er uiteraard nog zeven resteren. Voor deze zeven geldt dat ze pas ergens in de loop van volgend jaar te zien zullen zijn. Wanneer? Dat heeft Netflix tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Bovenstaande is helaas nog niet alles. Netflix had namelijk nog slecht nieuws voor de fans van de reeks. Het is namelijk zo dat er met het tweede seizoen ook meteen een einde komt aan de serie. Vooraleer het zover is kunnen de fans dus gelukkig wel nog met zestien gloednieuwe afleveringen aan de slag!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Abrupt einde aan populaire Netflix-serie zorgt voor eis seizoen 2
Series / Nieuws

Abrupt einde aan populaire Netflix-serie zorgt voor eis seizoen 2

Een echte afsluiter heeft het eerste seizoen in ieder geval niet echt gekregen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van keizerin Sisi hebben met Die Kaiserin een mooi nieuw kostuumdrama voorgeschoteld gekregen van Netflix. Het eerste seizoen van de reeks valt alvast goed in de smaak, maar vooral over het einde is toch behoorlijk wat te doen.

Het eerste seizoen van Die Kaiserin bestaat in totaal slechts uit zes afleveringen. Daar blijkt nu heel wat over te doen op social media. Heel wat mensen stellen zich de vraag hoe het komt dat er niet meer afleveringen zijn gemaakt wanneer er duidelijk nog zoveel meer te vertellen valt.

Cliffhanger
Telkens wanneer er een serie of een film over de keizerin wordt aangekondigd lijken de verwachtingen vrij hoog gespannen te staan. Vaak worden die ook ingelost en dat bleek ook nu wederom het geval te zijn. Dit gezegd hebbende is het vooral het einde van de serie dat veel stof deed opwaaien. Fans zijn er dan ook haast van overtuigd dat er nog een vervolg zit aan te komen.

Sowieso was het einde van het eerste seizoen er één die de gemoederen flink deed oplopen. Toen een woedende menigte zich verzamelde bij de paleispoort gaven de bewakers de koets van Elisabeth het bevel om terug te keren. Dat was echter buiten Elisabeth gerekend die zelf het bevel gaf de poorten alsnog te openen. Ze omhelsde de menigte en verkondigde vervolgens "Ik zie jullie". Vervolgens maakte de keizerin haar zwangerschap bekend aan het volk.

Hoe het verhaal verder zal gaan? Dat hopen fans dus te zien in een tweede seizoen. Een vervolg werd tot dusver door Netflix echter nog niet aangekondigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur baalde hard dat hij maar één seizoen in 'Peaky Blinders' zat
Series / Nieuws

Deze acteur baalde hard dat hij maar één seizoen in 'Peaky Blinders' zat

De inmiddela afgelopen serie zat vol met grote namen in gastrollen.

Hoewel BBC-serie Peaky Blinders zich natuurlijk voornamelijk richtte op Tommy Shelby (Cillian Murphy), waren ook de ondersteunende acteurs niet bepaald van een misselijk kaliber. En dat geldt ook voor Adrien Brody's Luca Changretta, die helaas maar één seizoen onderdeel uitmaakte van de serie.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly over zijn oeuvre als acteur en zijn rol in de film Blonde, liet Brody weten dat hij dolgraag langer mee had willen doen aan Peaky Blinders. Luca werd uiteindelijk neergeschoten door Arthur Shelby (Paul Anderson), maar dat was wel na een hoop smeekbedes van Brody om zijn personage te laten leven.

Aldus de Oscarwinnaar:

"Ik had veel ruimte om een bepaalde stijl van filmmaken en acteren waar ik van houd te eren. Daarom heb ik er ook alles aan gedaan om de makers ervan te overtuigen dat ze Luca langer moesten laten leven. Ik wilde echt nog niet stoppen met die rol."

En Brody was zeker niet het enige beroemde gezicht dat een bijrol speelde in Peaky Blinders. Door de seizoenen heen zagen we acteurs als Tom Hardy, Anya Taylor-Joy, Aidan Gillen en Kingsley Ben-Adir de revue passeren. En da's niet zo gek, als je van Brody hoort hoeveel vrijheid de makers hun acteurs gunnen!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Actrice haalt flink uit naar haters 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Actrice haalt flink uit naar haters 'She-Hulk'

Deze actrice lust alle haters van haar serie rauw op sociale media.

Jameela Jamil, die Titania speelt in She-Hulk: Attorney at Law, is klaar met toxische Marvel-fans op sociale media. De serie wordt tot nu toe geprezen vanwege de humor en Melissa Maslany's hoofdrol. Maar zoals dat gaat is er voldoende kritiek op Twitter, waar Jamil flink tegenin gaat.

Titania wordt in de eerste aflevering geïntroduceerd en is een terugkerende antagonist in de serie. Na een poging om She-Hulk's naam te kopiëren en een nederlaag in de rechtbank, besloot de schurk een bruiloft van Jennifer Walters (ook wel She-Hulk) te verstoren.

Walters overmeestert (en vernedert) Titania prompt weer, maar ondanks de nederlaag liet Jamil doorschemeren dat haar personage mogelijk terugkeert in de finale van de serie. Hoewel veel critici genieten van de dynamiek tussen Titania en She-Hulk, zijn sommige fans bijzonder mondig over hun afkeer voor de feministische thema's van de serie.

Jamil geeft weerwoord
In een recente Tweet reageert Jamil op de flinke lading kritiek die de serie op Twitter te verduren kreeg. Lees de post zelf hieronder.


She-Hulk: Attorney at Law is nu te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Will Smith is terug in de thriller 'Emancipation'
Films / Trailer

Will Smith is terug in de thriller 'Emancipation'

Deze spannende thriller gaat een release krijgen op Apple TV+.

Will Smith is terug! In de film Emancipation speelt hij een tot slaaf gemaakte man, die ontsnapt door de moerassen van Louisiana heen. Bekijk de teaser hieronder!

Apple Original Films heeft de film geproduceerd. Het waargebeurde verhaal krijgt een bioscooprelease op 2 december in de Verenigde Staten, en zal daarna spoedig te zien zijn op VOD. Een Nederlandse bioscooprelease is nog niet geheel zeker.

De film van regisseur Antoine Fuqua wordt op 9 december uitgebracht op de Apple TV+. Naast Will Smith zullen onder andere Bent Foster en Grant Harvey te zien zijn.

Waar gaat de film over?
William N. Collage schreef de film over een tot slaaf gemaakte man die, na hersteld te zijn van een afranseling die hem bijna het leven kostte, de moerassen van Louisiana trotseerde. Enkel gewapend met zijn verstand moet hij zien te ontsnappen aan koelbloedige slavenjagers - alles om zijn vrijheid te kunnen winnen.

Bekijk de teaser van de thriller hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 romantische Zuid-Koreaanse dramaseries die je nu GRATIS kan kijken
Series / Featured

3 romantische Zuid-Koreaanse dramaseries die je nu GRATIS kan kijken

Voor zowel beginnende als gewinterde fans van K-drama gaan deze series erin als koek.

De redactie van SerieTotaal zoekt voor jou weer een top 3 uit voor de beste series op het internet, en ditmaal kijken we dieper naar het genre van de populaire Zuid-Koreaanse dramaserie op de streamingdienst Rakuten Viki. Hier kan je deels gratis, deels betaalde series kijken. Zit er ook wat tussen voor jou?

Extraordinary You | Kijk nu! | 32 afleveringen
Dan Oh, een tienermeisje dat het enige kind is uit een rijke familie, heeft een aangeboren hartziekte. Op een dag vraagt ze zich af waarom haar geheugen steeds verdwijnt. Ze realiseert zich uiteindelijk dat ze een personage in een tekenfilm is en besluit haar echte leven en liefde te vinden.

Ondertussen leeft een naamloos personage, Seuli High School's Student Number 13, als een achtergrondpersonage in haar buurt, maar zijn leven verandert langzaam nadat hij Dan Oh ontmoet. Ze beginnen hun mysterieuze avontuur om achter het geheim van de romantische stripwereld te komen en elkaar beter te leren kennen.



Her Private Life | Kijk nu! | 16 afleveringen
De toegewijde professional, Sung Deok Mi leeft voor haar werk als curator van een kunstgalerie. Ze wijdt zich aan haar werk en is in alle opzichten uitzonderlijk, op één na. Onder die koele façade draagt Deok Mi een duister geheim met zich mee.

Een geheim dat ze wanhopig voor de wereld wil verbergen. Een geheim dat al haar eerdere geliefden heeft weggejaagd. Ze is namelijk één van de ergste fangirls, die je ooit zult meemaken van een Zuid-Koreaans popicoon.



Semantic Error | Kijk nu! | 8 afleveringen
Chu Sang Woo studeert computerwetenschappen, en moet als onderdeel hiervan werken aan een groepsproject voor de kunstacademie, waarbij de groep een eindpresentatie moet houden om te slagen. Maar omdat de rest van de groep - waarvan hij niets weet - besloten heeft hem al het werk alleen te laten doen, besluit hij hun namen te schrappen en de presentatie in zijn naam te houden.

Wanneer de studiepunten van designstudent Jang Jae Young worden afgenomen, worden zijn grootse plannen om in het buitenland te gaan studeren in de war geschopt. Hij zoekt Chu Sang Woo op en is van plan hem te gaan kwellen. Maar wanneer het duo gedwongen wordt samen te werken, ontstaat er een vreemde aantrekkingskracht tussen hen...

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wereldberoemde realitysoap krijgt Amsterdamse variant bij Videoland
Series / Nieuws

Wereldberoemde realitysoap krijgt Amsterdamse variant bij Videoland

Enkele berucht rijke Nederlandse dames staan op het punt Amsterdam onveilig te maken.

Videoland zet hoog in met het nieuwste, Nederlandse seizoen van The Real Housewives. Want na Beverly Hills, Miami, Dubai en vele anderen is nu Amsterdam ook aan de beurt!

Het concept is wereldwijd succesvol gebleken om rijke dames tijdens hun extravagante leventje te volgen. De realityserie kan ondertussen al op dertig versies rekenen, en met de Nederlandse versie doet Videoland er nog een schepje bovenop.

Wie zullen we gaan volgen?
De namen van de mensen in de aankomende realityserie zijn tevens bekendgemaakt. Bijzonder beroemd zijn ze niet, maar rijk zijn ze zeker. Het betreft Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Sheila Bergeik, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor en Susanna Klibansky.

Onder de vrouwen zitten ontwerpers en influencers, maar ook een model en de vriendin van de CEO van Coolcat. Echte 'huisvrouwen' zijn ze dus niet echt te noemen, maar een luxueus leven leiden ze zeker.

Al langer stonden de plannen voor de serie, maar nu brengt Videoland eindelijk een datum naar buiten. Vanaf 24 november zal het glamoureuze leven van de Nederlandse dames te volgen zijn op de streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze personages worden in 'The Walking Dead' het meest gemist
Series / Nieuws

Deze personages worden in 'The Walking Dead' het meest gemist

Deze acteurs hebben met hun rollen een blijvende stempel gedrukt op de zombieserie.

The Walking Dead loopt ten einde, maar gelukkig zullen er hierna meerdere spin-offs worden gelanceerd om meerdere personages in de race te houden tegen de zombies. De acteurs onthullen nu wie ze het meest zullen missen van hun medespelers uit de originele serie.

Tijdens een gesprek met Comic Book lieten meerdere van de acteurs weten wie hun favoriete tegenspeler was gedurende de elf seizoenen van The Walking Dead.

Het meest gemist van allemaal
Margot Bingham, die Max speelt, koos Eleanor Matsuura. Matsuura's personage Yumiko leeft nog in de serie, maar Max en zij vinden elkaar nog maar zelden. Bingham: "Een van de spannendste momenten was het werken met Eleanor. Ik denk dat ze een ongelooflijke actrice is… Het was gewoon echt een plezier."

Lauren Ridloff, de actrice van Connie, deelde dat ze Louis Zehner en zijn personage Bernie mist. Ridloff: "Waarschijnlijk Bernie. Ik mis arme, lieve Bernie. Dat was onze lieve vriend. Hij stierf in seizoen 9."

De keus van Josh McDermitt, die Eugene vertolkt, valt op Avi Nash. Nash heeft de rol van Siddiq in seizoen 8, 9 en 10 vertolkt. McDermitt: ' Ik heb echt genoten van het werken met Avi Nash. Hij is een zeer begaafd acteur. Hij neemt zijn werk heel serieus, maar hij is een enorme idioot, en het is gewoon leuk om met hem te lachen. Ik weet niet of er iemand is die me harder heeft laten lachen dan hij."

Sinds 2 oktober is AMC bezig met de laatste afleveringen van seizoen 11 uitzenden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Godzilla'-serie van Apple TV+ weet verrassende naam te strikken
Series / Nieuws

'Godzilla'-serie van Apple TV+ weet verrassende naam te strikken

Deze acteur verwacht je misschien niet snel in een actiefilm of -serie.

Apple TV+ is flink aan het uitpakken met grote nieuwe series. Zo hebben ze onlangs de thriller Echo 3 aangekondigd. Nu is een serie over Godzilla and the Titans in de maak. De streamingdienst weet weer een ster toe te voegen aan de castinglijst.

De nog ongetitelde serie over Godzilla heeft in een eerder bericht al laten weten een aantal sterren te hebben toegevoegd aan de cast. Omdat nog niet exact bekend is waar de serie over zal gaan is het nog moeilijk in te schatten welke acteurs welke rollen zullen spelen. Apple weet in ieder geval te melden dat ze niemand minder dan Anders Holm hebben weten te strikken.

Stoner in een actieserie
Mensen kunnen Anders Holm kennen van zijn rol als de zorgzame huisman Matt in de film The Intern. Maar meeste mensen zullen hem vast kennen als Anders "Ders" Holmvik, de telemarketing medewerker en megastoner in de serie Workaholics. Niet iemand die men snel verwacht in een episch actieverhaal als die van Godzilla.

Maar zoals eerder vermeld is nog niet veel bekend over de aankomende serie. Het gaat verder op de verhalen uit de Legendary Monsterverse, met films als Godzilla uit 2014 en het meest recente Godzilla vs. Kong uit 2021.

Wanneer de serie uit zal komen is ook nog niet bekend. Wij houden je op de hoogte van alle updates!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen