Deze personages worden in 'The Walking Dead' het meest gemist

Deze personages meest gemist in 'Walking Dead'

Deze acteurs hebben met hun rollen een blijvende stempel gedrukt op de zombieserie.

Mitchell van Vuren, 4 oktober 2022 06:52

The Walking Dead loopt ten einde, maar gelukkig zullen er hierna meerdere spin-offs worden gelanceerd om meerdere personages in de race te houden tegen de zombies. De acteurs onthullen nu wie ze het meest zullen missen van hun medespelers uit de originele serie.
Tijdens een gesprek met Comic Book lieten meerdere van de acteurs weten wie hun favoriete tegenspeler was gedurende de elf seizoenen van The Walking Dead.

Het meest gemist van allemaal
Margot Bingham, die Max speelt, koos Eleanor Matsuura. Matsuura's personage Yumiko leeft nog in de serie, maar Max en zij vinden elkaar nog maar zelden. Bingham: "Een van de spannendste momenten was het werken met Eleanor. Ik denk dat ze een ongelooflijke actrice is… Het was gewoon echt een plezier."

Lauren Ridloff, de actrice van Connie, deelde dat ze Louis Zehner en zijn personage Bernie mist. Ridloff: "Waarschijnlijk Bernie. Ik mis arme, lieve Bernie. Dat was onze lieve vriend. Hij stierf in seizoen 9."

De keus van Josh McDermitt, die Eugene vertolkt, valt op Avi Nash. Nash heeft de rol van Siddiq in seizoen 8, 9 en 10 vertolkt. McDermitt: ' Ik heb echt genoten van het werken met Avi Nash. Hij is een zeer begaafd acteur. Hij neemt zijn werk heel serieus, maar hij is een enorme idioot, en het is gewoon leuk om met hem te lachen. Ik weet niet of er iemand is die me harder heeft laten lachen dan hij."

Sinds 2 oktober is AMC bezig met de laatste afleveringen van seizoen 11 uitzenden.


Bron: Comic Book

Lees meer over: the walking dead, amc, lauren ridloff, josh mcdermitt

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws