search
Actrice haalt flink uit naar haters 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Actrice haalt flink uit naar haters 'She-Hulk'

Deze actrice lust alle haters van haar serie rauw op sociale media.

Jameela Jamil, die Titania speelt in She-Hulk: Attorney at Law, is klaar met toxische Marvel-fans op sociale media. De serie wordt tot nu toe geprezen vanwege de humor en Melissa Maslany's hoofdrol. Maar zoals dat gaat is er voldoende kritiek op Twitter, waar Jamil flink tegenin gaat.

Titania wordt in de eerste aflevering geïntroduceerd en is een terugkerende antagonist in de serie. Na een poging om She-Hulk's naam te kopiëren en een nederlaag in de rechtbank, besloot de schurk een bruiloft van Jennifer Walters (ook wel She-Hulk) te verstoren.

Walters overmeestert (en vernedert) Titania prompt weer, maar ondanks de nederlaag liet Jamil doorschemeren dat haar personage mogelijk terugkeert in de finale van de serie. Hoewel veel critici genieten van de dynamiek tussen Titania en She-Hulk, zijn sommige fans bijzonder mondig over hun afkeer voor de feministische thema's van de serie.

Jamil geeft weerwoord
In een recente Tweet reageert Jamil op de flinke lading kritiek die de serie op Twitter te verduren kreeg. Lees de post zelf hieronder.


She-Hulk: Attorney at Law is nu te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen