Anna Kendrick zegt nee tegen vraag over 'Pitch Perfect 4'

Anna Kendrick zegt nee tegen 'Pitch Perfect 4'

Filmnieuws - De populaire actrice maakt haar debuut als regisseur met 'The Dating Game'...

Geoffrey Ketels, 04-10-2022 16:26

De grote doorbraak voor actrice Anna Kendrick kwam er mede door het succes van de Pitch Perfect films. Kendrick staat er bovendien om bekend de films ook een zeer warm hart toe te dragen. In een recent interview werd er haar echter een opvallende vraag gesteld. Niet alleen de vraag, maar ook het antwoord deed de fans van de films toch best even schrikken.
Het is alweer even geleden dat de derde Pitch Perfect film op de wereld werd losgelaten. Niet alleen de fans, maar ook de cast kijken dan ook uit naar het verschijnen van een mogelijks vierde deel. Een vierde film werd tot dusver dan wel nog niet aangekondigd, maar de cast zelf zou er alvast helemaal niet weigerachtig tegenover staan, in tegendeel.

Hechte band
In een recent interview werd aan Anna Kendrick gevraagd of ze het zou zien zitten om de regie van een mogelijke vierde Pitch Perfect film op zich te nemen. Daarop antwoordde de actrice meteen met een volmondige "nee". Toen men vroeg vanwaar dat antwoord zo drastisch kwam zei ze het volgende:

"Ik hecht teveel waarde aan mijn vriendschappen met Rebel Wilson, Brittany Snow, Hailee Steinfield en Hana Mae Lee. Proberen de leiding over een vierde Pitch Perfect film te nemen is niet iets waarvan ik denk dat we daar bij gebaat zouden zijn. We houden ontzettend veel van elkaar. We zouden waarschijnlijk tot wel zestien van deze films willen maken."

Voor alle duidelijkheid liet Kendrick finaal wel optekenen dat ook zij het wel zeker zou zien zitten om terug te acteren in een vierde Pitch Perfect film.

Lees meer over: Pitch Perfect, Anna Kendrick, film, films

Populair nieuws