search
'Daryl'-spinoff 'The Walking Dead' naar Europa?
Series / Nieuws

'Daryl'-spinoff 'The Walking Dead' naar Europa?

Norman Reedus doet een boekje open over wat de kijkers te wachten staat in de serie over Daryl zonder Carol.

Het einde is in zicht voor The Walking Dead, maar de geplande spin-offs staan allemaal op het punt te gaan beginnen. De opnames van de spin-off onder de werktitel Daryl Dixon zullen plaatsvinden in Frankrijk. Nu laat acteur Norman Reedus, vertolker van Daryl, meer los over de inhoud van de aankomende serie.

De plannen voor de spin-off van 'Daryl & Carol' 'staan al voor meerdere jaren, maar werden flink opgeschud toen actrice Melissa McBride liet weten dat ze niet erin zou terugkeren in haar rol als Carol. Toen werd de serie omgegooid tot een soloserie voor Reedus.

Nu de productie van de in Europa opgenomen serie in volle gang is, liet de acteur weten wat hij de kijkers allemaal te wachten staat in de toekomst.

Reedus over zijn spin-off
De acteur, die al sinds 2010 Daryl speelt, liet meer los tijdens een gesprek met Talking Dead. Reedus: "We zijn nog niet begonnen, maar het wordt nu echt. Alle voorbereidingen zijn in volle gang, [regisseur] Greg [Nicotero] is iedereen nu in vorm aan het krijgen. De sets zijn te gek. Er zijn kastelen! Het is een heel ander niveau."

Hij vervolgde: "De cinematografie wordt waanzinnig - de toon, het gevoel, het geluid wordt geheel anders. Het wordt een andere sfeer."

Reedus heeft laten doorschemeren dat Daryl op een "missie" zal zijn om af te rekenen met de "slimmere" varianten van de walkers, die niet meer gezien zijn sinds het eerste seizoen van The Walking Dead.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen