Netflix komt met verrassend nieuws over 'Firefly Lane' seizoen 2

Verrassend nieuws over 'Firefly Lane' seizoen 2

Eerst werd verwacht dat het vervolg pas volgend jaar op de streamingdienst zou verschijnen...

Geoffrey Ketels, 4 oktober 2022 15:45

De fans van de serie Firefly Lane hadden de hoop al helemaal opgegeven om dit jaar nog een vervolg te zien verschijnen. Voor deze fans heeft Netflix nu goed nieuws... al zit er ook een keerzijde aan de medaille.
In eerste instantie was de verwachting dat het tweede seizoen pas ergens in de loop van volgend jaar het levenslicht zou zien. Nu heeft Netflix ervoor gekozen om het eerste deel van dat seizoen toch nog dit jaar op de wereld los te laten... Daarmee hebben we meteen ook al de keerzijde van de medaille benoemd. Het tweede seizoen zal dus niet in één keer, maar wel in twee delen worden toegevoegd.

Nog verrassend nieuws
Voor het eerste deel van het tweede seizoen geldt dat ze zal bestaan uit in totaal negen afleveringen. Deze zullen te bekijken zijn op streamingdienst Netflix vanaf 2 december van dit jaar.

Van het tweede seizoen is bekend dat ze zal bestaan uit zestien afleveringen waardoor er uiteraard nog zeven resteren. Voor deze zeven geldt dat ze pas ergens in de loop van volgend jaar te zien zullen zijn. Wanneer? Dat heeft Netflix tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Bovenstaande is helaas nog niet alles. Netflix had namelijk nog slecht nieuws voor de fans van de reeks. Het is namelijk zo dat er met het tweede seizoen ook meteen een einde komt aan de serie. Vooraleer het zover is kunnen de fans dus gelukkig wel nog met zestien gloednieuwe afleveringen aan de slag!

Lees meer over: Firefly Lane, serie, series, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws