Wacht deze 'Young Sheldon'-ster binnenkort een tragisch lot?

Kijkers van het origineel en de spin-off denken een tragische voorspelling te hebben.

Glenn Walsh, 05-10-2022 07:10

Een aantal jaar geleden verscheen Young Sheldon, de spin-off van de hitserie The Big Bang Theory, op de buis. Hierin worden de jeugdjaren van Sheldon Cooper gevolgd. Enige voorkennis is er dus bij fans die beide series hebben gezien en nu blijkt er een minder leuk element al te voorspellen.
In de 12 seizoenen van The Big Bang Theory hebben kijkers de excentrieke wetenschapper Sheldon Cooper leren kennen. In de sitcom is er ook wel eens gerefereerd naar zijn jeugd als jongen met autisme in een gezin met 'normale' mensen. Zo is dus ook bekend dat de vader van Sheldon Cooper een minder leuk vooruitzicht heeft.

De patriarch in moeilijkheden
Young Sheldon begon toen Sheldon een jonge jongen was. De acteur Iain Armitage, die de rol van de jonge Sheldon Cooper speelt, was pas negen jaar toen hij begon. In The Big Bang Theory werd verteld dat George Cooper, de vader van Sheldon, maar een slechte vader was die betrapt werd op vreemdgaan en uiteindelijk kwam te overlijden toen Sheldon nog maar 14 jaar oud was.

De producenten van de serie hebben al een aantal jaar om dit minder leuke onderwerp heen gedraaid. Echter naarmate de serie vordert is op basis van de voorkennis het onvermijdelijk dat de vader van Sheldon aan het einde van het huidige zesde seizoen of het begin van seizoen zeven zou komen te overlijden. Iain Armitage laat in een bericht weten in ieder geval nooit afscheid te willen nemen van de acteur Lance Barber, die de rol van George Cooper speelt.

Alle afleveringen van Young Sheldon kijk je op HBO Max.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, Iain Armitage, Lance Barber, HBO, The Big Bang Theory

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie