Populaire hitserie uit de '90 keert na veel geruchten terug

Populaire hitserie uit '90 keert na ophef terug

Met een totaal van 37 Emmy's was het een kwestie van tijd voordat het vervolg op de serie overwogen zou worden.

Mitchell van Vuren, 05-10-2022 11:42

Het is officieel: Paramount+ gaat zich wagen aan een vervolg op de populaire sitcom Frasier! De hitserie uit de jaren '90 over een psychiater met een eigen radioshow zal terugkeren met een deel van de originele cast.
De originele Frasier kreeg een totaal van elf seizoenen tussen 1993 en 2004. De serie werd uitgezonden door NBC en had Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin en John Mahoney in de hoofdrollen. De laatste daarvan is helaas al overleden.

De serie ws razend populair over de hele wereld en kon rekenen op een totaal van 37 Emmy Awards. Vijf daarvan waren in navolgende jaren, allen voor Outstanding Comedy Series.

Het vervolg op de hitserie
Kelsey Grammer zal opnieuw te zien en te horen zijn in zijn rol als psychiater en radiopresentator Frasier Crane. De serie pakt zijn leven opnieuw op, maar dan wel in een andere stad dan Seattle. Logischerwijs zal hij zich dan omringd vinden door nieuwe personages.

Deze verhuizing van Frasier zorgt ervoor dat veel originele castleden geen vaste rol kunnen krijgen, maar meerdere gastoptredens worden wel verwacht. Een zeker aantal afleveringen is ook nog niet bekend, maar het zullen er naar verwachting rond de tien worden.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: frasier, nbc, Kelsey Grammer, frasier crane

Informatie over de serie: Frasier

Populair nieuws