Legolas is trending na nieuwe aflevering 'The Rings of Power'

Legolas is trending na aflevering 'Rings of Power'

De nieuwste aflevering van 'The Rings of Power' lijkt herinneringen te hebben opgehaald.

Nina Beerendonk, 05-10-2022 15:13

Galadriels gevechtsscène in de zesde aflevering van The Rings of Power is al dagen trending op Twitter. Het lijkt erop dat de scène herinneringen heeft opgehaald uit de originele The Lord of the Rings films"
Er is op Twitter namelijk een discussie ontstaan over hoe realistisch de gevechtskunsten van de Elfen zijn, waarbij Galadriel ook volop wordt vergeleken met Legolas. Het begon met Twitter-gebruiker @TheStrxgglr, die uitsprak dat hij vond dat Galadriel zich uitsloofde in haar gevechten.

Galadriel vs. Legolas
Op deze negatieve Tweet kwam snel een gevatte reactie van gebruiker @dragonevenstar, die een paar voorbeelden geeft van momenten waarop Legolas ook niet op de meest praktische manier het gevecht aanging. Hierna nam de discussie een andere wending, waarbij erbij werd gehaald hoe sympathiek de personages waren.

@TheStrxgglr zegt namelijk dat de persoonlijkheid van Legolas het verschil maakt: 'Het verschil is dat Legolas daadwerkelijk een sympathieke persoon is die onmogelijke prestaties levert.' Over Galadriel is hij wederom minder positief. 'Galadriel is daar het tegenovergestelde van. Ze is een onuitstaanbaar personage dat denkt niemand nodig te hebben om een IJstrol te verslaan, terwijl haar team heen en weer wordt geslingerd.'

Hieronder zie je de Twitterdiscussie met eigen ogen. Een nieuwe aflevering van The Rings of Power is elke vrijdag te zien op Prime Video.


Bron: Comicbook

Lees meer over: The Rings of Power, Prime Video, The Lord of the Rings

Populair nieuws