search
Veronica neemt afscheid van 'Two and a Half Men'

Veronica neemt afscheid van 'Two and a Half Men'

Zender zendt in mei het allerlaatste seizoen uit van de serie.

Michelle Iwema

Deze maand, met ingang van vanavond, start Veronica met het uitzenden van het allerlaatste seizoen van de populaire sitcom Two and a Half Men. Daarna stopt de zender met het uitzenden van de serie. Samen met het reeds lopende nieuwe seizoen van The Big Bang Theory vormt de laatste reeks van Two and a Half Men de zaterdagavond van Veronica, die bestaat uit maar liefst vier uur lang comedyseries.


Veronica startte in maart 2005 met het uitzenden van Two and a Half Men, dat toen in Amerika al ontzettend populair was. Ook in Nederland werd de serie een succes en het groeide uit tot een vaste waarde van Veronica. Uit een Nederlands onderzoek van InSites Consulting bleek dat de sitcom, samen met The Big Bang Theory, wordt gezien als meest humoristische programma op de Nederlandse televisie (van de 84 programma's die in het onderzoek zijn meegenomen).

In de eerste seizoenen van de serie draaide het om de vrijgezelle Charlie Harper, die de kost verdient met het schrijven van jingles. Als het huwelijk van zijn broer Alan stukloopt, laat hij de sullige broer bij hem intrekken. In seizoen 9 werd Sheen vervangen door Ashton Kutcher, die de rol van Walden Schmidt speelt.

Vanaf zaterdag 2 mei zijn er wekelijks dubbele nieuwe afleveringen van het twaalfde en allerlaatste seizoen van Two and a Half Men te zien om 21.00 uur bij Veronica.

Aanbevolen artikelen