Krijgen we Sauron eigenlijk wel echt te zien in 'The Rings of Power'?

Gaan we Sauron zien in 'The Rings of Power'?

Met het einde van het eerste seizoen van The Rings of Power in zicht, stellen veel fans dezelfde vraag.

Niels Arts, 06-10-2022 09:27

Krijgen we Sauron eigenlijk wel echt te zien in The Rings of Power? Het is een vraag die veel The Lord of the Rings-fans momenteel bezighoudt. Met nog maar twee afleveringen te gaan, kan het niet lang meer duren voordat we de schurk gaan zien, áls we hem gaan zien.
In de eerste aflevering van The Rings of Power zagen Sauron al kort even voorbijkomen. Dit was echter in een flashback. Sindsdien hebben we zijn naam regelmatig gehoord - vooral uit de mond van Galadriel. Maar gaan we hem nog zien?

Sauron in The Rings of Power
Die vraag kregen de showrunners van The Rings of Power, Patrick McKay en J.D. Payne onlangs tijdens een interview met The Hollywood Reporter. Natuurlijk gaven ze er geen regelrecht antwoord op, want ze willen zo'n groot moment niet verklappen.

Wel gaven ze aan dat het te makkelijk zou zijn om van het eerste seizoen van The Rings of Power de "Sauron show" te maken, gericht op deze vijand. Maar daar hebben ze niet voor gekozen, omdat ze dreiging van het kwaad belangrijker vonden dan het meteen verschijnen van het kwaad.

Eerst willen ze dat de fans opnieuw verliefd worden op Middle-earth, vermoedelijk voordat alles weer de verkeerde kant opgaat met toedoen van Sauron.

Maar wellicht hebben we Sauron al vaker gezien, al dan niet in zijn bekende vorm. Hij gebruikt immers vaker vermommingen, waardoor hij eigenlijk iedereen kan zijn. Fans speculeren daarom al sinds de eerste aflevering fanatiek over wiens gezicht Sauron verbergt.

Met nog twee afleveringen van seizoen 1 van The Rings of Power te gaan, kan de eventuele verschijning van Sauron nu niet lang meer duren.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: The Lord of the Rings, The Rings of Power, Sauron, Amazon Prime Video

Populair nieuws