Duistere gift zorgt voor problemen in teaser 'Interview with the Vampire'

Veel onheil in teaser 'Interview with the Vampire'

De teaser werpt een duistere blik op wat ons te wachten staat in de rest van het seizoen.

Mitchell van Vuren, 7 oktober 2022 07:51

Op 2 oktober werden de eerste twee afleveringen van de nieuwe horroradaptatie van de cultklassieker Interview with the Vampire uitgebracht. AMC's nieuwe interpretatie geeft een frisse start aan de geanticipeerde vervolgserie. Een gloednieuwe teaser werpt nu een blik op wat er hierna komen gaat.
Op de nieuwe beelden ziet de kijker Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) worstelen om een greintje menselijkheid te behouden nadat hij de 'duistere gift' heeft ontvangen van Lestat de Lioncourt (Sam Reid).

Ook maken we kennis met een oudere versie van Claudia (Bailey Bass), die (vermoedelijk) in aflevering 3 haar entree zal maken.Waar gaat de serie over?
De synopsis van de adaptatie luidt: "Een sensuele, hedendaagse heruitvinding van Anne Rice's revolutionaire gothic novel - Anne Rice's 'Interview with the Vampire' volgt Louis de Pointe du Lac, Lestat de Lioncourt en Claudia's epische verhaal over liefde, bloed en de gevaren van onsterfelijkheid, zoals verteld tegen journalist Daniel Molloy."

De synopsis gaat verder:"Beperkt door de mogelijkheden van het leven als zwarte man in het New Orleans van 1900, vindt Louis het onmogelijk om het aanbod van de vurige Lestat de Lioncourt te weerstaan voor de ultieme ontsnapping: zich bij hem aansluiten als zijn vampiergenoot."

Bekijk de teaser hieronder!


Bron: Comic Book Movie

Lees meer over: interview with the vampire, amc, sam reid, jacob anderson

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws