search

Ons nieuws van vrijdag 7 oktober 2022

Dood personage mogelijk terug in 'Chicago Fire'
Series / Nieuws

Dood personage mogelijk terug in 'Chicago Fire'

Er komt mogelijk een dood personage terug in de serie 'Chicago Fire'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Chicago Fire is een spannende serie over de persoonlijke levens van de brandweer. Zij werken op het fictieve station Firehouse 51 en staan elke aflevering weer voor hete vuren.

In seizoen 10 moest Hawkins (Jimmy Nicholas) zijn relatie met Violet (Hanako Greensmith) geheim houden. Net nu het allemaal beter leek te gaan, ging het alles mis. In de derde aflevering van het 11e seizoen kwam er namelijk een grote plottwist: Evan Hawkins ging dood.

In deze aflevering stortte een deel van een gebouw in op Hawkins. Violet probeerde alles om hem te redden, maar niets leek te werken.

Een opvallende foto
Jimmy Nicholas plaatste een foto op Instagram met Greensmith. Op de foto's waren hun personages op een date in het park!

Deze date is nog niet geweest in de afgelopen afleveringen van Chicago Fire. De foto's kunnen twee dingen betekenen: Hawkins leeft nog of er komt een flashback met Hawkins en Violet.

Bekijk op instagram


Kijk hier Chicago Fire
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe grote Sherlock Holmes-serie in de maak!
Series / Nieuws

Nieuwe grote Sherlock Holmes-serie in de maak!

De nieuwe Sherlock Holmes-serie, gaat verder na de dood van Sherlock Holmes.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sherlock Holmes is misschien wel de meest geliefde detective. Fans waren daarom ook erg geshockeerd na zijn dood. Gelukkig komt er weer een nieuwe serie!

De serie zal er anders uitzien dan alle voorgaande series over de detective. Sherlock Holmes is namelijk vermoord.

Er komt dus een nieuw hoofdpersonage om Holmes te vervangen. En dat is niemand minder dan Holmes' assistent: Dr. Watson!

Watson wordt een medisch drama
Watson volgt Dr. Watson een jaar na de dood van zijn vriend en collega Sherlock Holmes. De nieuwe serie zal een medisch drama worden met elementen van een detective.

De nieuwe serie Watson zal een moderne draai geven aan de klassieke detective-serie. De focus komt minder te liggen op het oplossen van misdaden. De aandacht van Dr. Watson gaat namelijk naar het grootste mysterie aller tijden: ziekte.

De casting
Wie Dr. Watson gaat spelen is nog niet bekend. Het is ook nog niet bekend of Dr. Watson een man of een vrouw gaat worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NLZIET meldt zich aan voor streamingoorlog
Series / Streaming-diensten

NLZIET meldt zich aan voor streamingoorlog

Een nieuw platform dient zich aan voor Nederlandse televisie, films en meer!

Een nieuwe vorm van de Nederlandse streamingdienst NLZiet zal binnenkort uitkomen, die naar verwachting flink zal kunnen gaan concurreren met andere bestaande diensten. Zo blijkt uit de begroting van de NPO over 2023.

In de toekomst zal NLZiet meerdere abonnementsvormen gaan krijgen. Als pakketaannbieder vormt NLZiet een competitief product dat goed functioneert en een hoge klanttevredenheid geniet.

NLZiet is op dit moment nog kostendekkend, maar de NPO ziet een veel grotere toekomst voor zich voor deze dienst. Daarbij horen extra investeringen om het publiek meer keuzeruimte te bieden.

Wat voor abonnementen zullen er komen?
Onderdeel hiervan zou kunnen zijn om een goedkoper abonnement aan te bieden voor kijkers, die enkel lineaire televisie willen zien in combinatie met een 'zeven dagen gemist'-optie.

Onder de duurdere variant kunnen ook de andere deelnemers aan het initiatief NLZiet hun programma's kwijt naast de NPO zelf. Denk bijvoorbeeld aan RTL en Talpa, maar ook aan de Vlaamse openbare omroep VRT, Pebble TV en INPLUS.

In 2023 zal meer duidelijk worden over de nieuwe dienst NLZiet!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The White Lotus' seizoen 2; droomvakantie of nachtmerrie?
Series / Trailer

Trailer 'The White Lotus' seizoen 2; droomvakantie of nachtmerrie?

HBO's hitserie sleepte met het eerste seizoen 10 Emmy's in de wacht; gaat dat ook lukken met deel 2?

De trailer voor het tweede seizoen van hitserie The White Lotus is uit! Van het heerlijke Hawaï naar het zonnige Sicilië, de mens is op elke droombestemming van binnen nog even verdorven. Geniet van weer evenveel gekonkel en intrige in de nieuwste trailer van seizoen 2!

De populaire HBO-serie is bij de Emmy Awards veelvuldig bekroond voor het eerste succesvolle seizoen. In totaal werd de serie voor 20 Emmy's genomineerd, en mocht 10 beeldjes mee naar huis nemen.

Mike White, de bedenker, schrijver en regisseur van de show, keert terug voor seizoen 2 en produceert de serie samen met David Bernad en Mark Kamine. De cast wordt wel deels vernieuwd, met onder andere F. Murray Abraham, Jennifer Coolidge, Adam DiMarco en Beatrice Grannò.

Wanneer mogen we het nieuwe seizoen verwachten?
Het nieuwe seizoen bestaat uit zeven afleveringen, die te zien zullen zijn vanaf zondag 30 oktober op HBO en HBO Max.

Bekijk de trailer snel hieronder!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Duistere gift zorgt voor problemen in teaser 'Interview with the Vampire'
Series / Trailer

Duistere gift zorgt voor problemen in teaser 'Interview with the Vampire'

De teaser werpt een duistere blik op wat ons te wachten staat in de rest van het seizoen.

Op 2 oktober werden de eerste twee afleveringen van de nieuwe horroradaptatie van de cultklassieker Interview with the Vampire uitgebracht. AMC's nieuwe interpretatie geeft een frisse start aan de geanticipeerde vervolgserie. Een gloednieuwe teaser werpt nu een blik op wat er hierna komen gaat.

Op de nieuwe beelden ziet de kijker Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson) worstelen om een greintje menselijkheid te behouden nadat hij de 'duistere gift' heeft ontvangen van Lestat de Lioncourt (Sam Reid).

Ook maken we kennis met een oudere versie van Claudia (Bailey Bass), die (vermoedelijk) in aflevering 3 haar entree zal maken.



Waar gaat de serie over?
De synopsis van de adaptatie luidt: "Een sensuele, hedendaagse heruitvinding van Anne Rice's revolutionaire gothic novel - Anne Rice's 'Interview with the Vampire' volgt Louis de Pointe du Lac, Lestat de Lioncourt en Claudia's epische verhaal over liefde, bloed en de gevaren van onsterfelijkheid, zoals verteld tegen journalist Daniel Molloy."

De synopsis gaat verder:"Beperkt door de mogelijkheden van het leven als zwarte man in het New Orleans van 1900, vindt Louis het onmogelijk om het aanbod van de vurige Lestat de Lioncourt te weerstaan voor de ultieme ontsnapping: zich bij hem aansluiten als zijn vampiergenoot."

Bekijk de teaser hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' met nieuwe beelden van dodelijkste jaar in New York
Series / Nieuws

'American Horror Story' met nieuwe beelden van dodelijkste jaar in New York

Het lijkt er op dat de serie de kijker meeneemt naar een periode vol onheil.

Een nieuw seizoen van American Horror Story zit eraan te komen en FX komt met nieuwe beelden. In de korte teaser zien we een hoop bangmakend beeldwerk wat veel belooft voor seizoen 11.

American Horror Story staat erom bekend om elk seizoen een andere setting en verhaallijn te hebben. Er is rondom het nieuwe seizoen een gerucht gaande dat dit keer het verhaal zich zal richten op New York ten tijde van de HIV/AIDS crisis. De teaser zou het gerucht kunnen bekrachtigen door de naald vol bloed dat in een drankje wordt geïnjecteerd.

Het dodelijkste jaar
Ryan Murphy heeft zelf ook al eens eerder het onderwerp van HIV/AIDS behandeld in de film The Normal Heart uit 2014 en de serie Pose wat zich plaatsvindt in de ballroom cultuur van New York in de jaren 80 en 90. In het laatste shot van de teaser is een masker vol stekels te zien. Dit kan refereren naar het werk The Masque of the Red Death van Edgar Allen Poe. Hierin is een gemaskerd figuur op een feest van aristocraten symbolisch voor de pest.

Veel details over het nieuwe seizoen worden nog geheim gehouden maar veel wordt in de nieuwe teaser al geïmpliceerd. Heel concreet wordt het niet maar het prikkelt de kijker wel en belooft "het dodelijkste jaar" te worden en het zal "een seizoen als geen ander" zijn.

Seizoen 11 is vanaf 19 oktober te bekijken. In Nederland kijk je alle afleveringen van American Horror Story op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Pennyworth'-bedenker over de belachelijke nieuwe titel van de serie
Series / Nieuws

'Pennyworth'-bedenker over de belachelijke nieuwe titel van de serie

De bobo's bij HBO Max vonden de titel niet duidelijk genoeg, dus geven ze extra uitleg in de subtitel...

Batman-prequelserie Pennyworth keert vanavond terug met een derde seizoen op HBO Max, maar wel met een kleine wijziging. De serie draagt nu namelijk de nogal bizarre titel Pennyworth: The Origin of Batman's Butler.

Er is al genoeg geklaagd over de vreemde subtitel, maar toch was dit geen reden voor de marketeers achter de serie om hem alsnog te veranderen.

Niet iedereen klaagt
In de serie volgen we Bruce Wayne's butler Alfred Pennyworth (Jack Bannon) als een jongeman en voormalig commando in Londen. Bruno Heller, een van de bedenker, sprak onlangs met Deadline over de titelwijziging:

[i]"Het mooie van de DC-mythologie is dat iedereen er wel een beetje kennis van heeft... maar er zijn een aantal namen die ook weer niet zo bekend zijn dat ze kijkers trekken. HBO Max heeft het wat mij betreft aan het goede eind. Zichtbaarheid is alles... hoewel ik liever een titel als 'the butler that changed America' had gezien.

Heller benadrukt dat de serie nog steeds echt een verhaal over Alfred is en een wereld introduceert die uiteindelijk bevolkt zal worden door superhelden en superschurken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakte er een lekkere week van vol nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Netflix maakte er een lekkere week van vol nieuwe series

Check hier het hele nieuwe aanbod op Netflix van de afgelopen paar dagen.

Wat een week! Het was weer heerlijk druk op Netflix met heel wat nieuwe series deze week. We duiken in het complete overzicht van al het nieuws van de afgelopen week.

Bling Empire (seizoen 3): Deze realityserie volgt LA's superrijke Aziatische en Aziatisch-Amerikaanse plezierzoekers die helemaal losgaan met fantastische feesten, glamour en drama.

Nailed It! (seizoen 7): In deze realityserie gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om 10.000 dollar te winnen. Hiervoor moeten ze eetbare meesterwerken namaken.

High Water: In 1997 moeten wetenschappers en de plaatselijke overheid in Wroclaw beslissingen op leven en dood nemen wanneer een allesvernietigende vloedgolf de stad bedreigt.

The Fight for Justice: Paolo Guerrero: De voetballer Paolo Guerrero gaat een zware wettelijke strijd aan nadat hij positief getest wordt op cocaïne.

Derry Girls (seizoen 3): In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

Glitch: Een politieagent en een arts worden geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.

The Midnight Club: In een ziekenhuis voor terminale tieners sluiten leden van een exclusieve club een ijzingwekkend pact: Wie als eerste sterft moet een teken sturen vanuit het graf.

The Mole: In deze nieuwe versie van de klassieke cultserie voltooien twaalf spelers uitdagingen terwijl ze proberen vast te stellen wie van hen de missies saboteert.

Man on Pause: Een 50-jarige familieman zit in de penopauze en raakt geobsedeerd door verandering. Hij besluit geluk na te jagen, maar verknoeit het volledig.

Little Women: Drie zussen die alleen elkaar hebben en nooit genoeg geld, raken verstrikt in een samenzwering met mensen met rijkdom en macht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.