search
Nieuwe serie tovert de mooie Alexandra Daddario om in een heks
Series / Nieuws

Nieuwe serie tovert de mooie Alexandra Daddario om in een heks

De actrice uit Baywatch binnenkort te zien in een serie met heksen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Mayfair Witches, gebaseerd op het boek The Lives of the Mayfair Witches van Interview With The Vampire schrijfster Anne Rice, heeft haar hoofdrolspeelster gevonden! AMC onthulde dit naast de eerste beelden van de nieuwe serie vol spannende en mysterieuze locaties.

Alexandra Daddario, bekend van onder andere The White Lotus en Baywatch, zal te zien zijn als deze mysterieuze dertiende heks. De serie volgt een neurochirurg (gespeeld door Daddario) die ontdekt dat ze de erfgename is van een familie van heksen. Ook moet ze de strijd aan gaan met een duistere entiteit die haar familie al generaties lang lastig valt.Naast Daddario zal ook Jack Huston, bekend van Fargo te zien zijn als Lasher, een "krachtige gedaanteverwisselaar die al honderd jaar aan de Mayfair heksen gebonden is", aldus TV-Line.Op dit moment is er ook een andere Anne Rice serie te zien op AMC: Interview With The Vampire. Deze serie verscheen ook eerder, in 1994, als film met Brad Pitt.

Mayfair Witches zal acht afleveringen tellen en zal in het voorjaar van 2023 te zien zijn op AMC+. Wanneer de serie in Nederland te zien is, is nog niet bekend.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen