search
Keanu Reeves zegt groots aangekondigde serie vaarwel
Series / Nieuws

Keanu Reeves zegt groots aangekondigde serie vaarwel

De Hollywoodster passeert het project dat op zichzelf al veel tegenslagen heeft gehad.

Er zullen hoogstwaarschijnlijk niet veel mensen zijn die Keanu Reeves niet kennen. Generaties lang heeft hij de kijkers kunnen vermaken met zijn werken op het witte doek. Maar op de televisie is hij niet vaak geweest. En uit dit nieuws blijkt dat dit binnenkort ook niet zal gebeuren.

Het is opmerkelijk te noemen dat een acteur met films achter zijn naam als Bill & Ted's Excellent Adventures (1988), The Matrix (1999) en John Wick (2014) nog geen grote rol heeft gehad in een populaire televisieserie. Nu is ook bekend dat hij afziet van een rol wat zijn eerste grote Amerikaanse rol in een televisieserie zou zijn. Men is namelijk bezig met een bewerking van het boek The Devil in the White City van Erik Larson.

Een project met veel tegenslagen
Het is namelijk een project waar al lang aan gewerkt wordt. De serie heeft als uitvoerend producenten niemand minder dan Leonardo DiCaprio en Martin Scorsese en is sinds 2019 onder ontwikkeling bij streamingdienst Hulu, waarbij sinds augustus de serie officieel besteld is. Het verhaal is echter al sinds 2004 in ontwikkeling en heeft verschillende vormen gekend.

De serie zou zich afspelen ten tijde van de Chicago wereldtentoonstelling in 1893 en vertelt het verhaal van de architect Daniel H. Burnham en seriemoordenaar Henry H. Holmes. Keany Reeves zou de rol van Daniel H. Burnham spelen. Wie de rol van de seriemoordenaar zou spelen is nog niet bekend.

Er is nog niet veel bekend over de serie maar wij houden je van elke update op de hoogte!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen