Grootse fantasyserie Prime Video krijgt langer tweede seizoen

The Wheel of Time krijgt langer 2e seizoen

Prime Video geeft de serie The Wheel of Time langere afleveringen met het nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 1 augustus 2022 19:34

Showrunner Rafe Judkins van The Wheel of Time laat weten dat de serie in zijn tweede seizoen hetzelfde aantal afleveringen krijgt als in het eerste. Alleen zijn de individuele afleveringen langer.
Judkins bevestigde dit tijdens een gesprek met een fan op sociale media. De tweede reeks afleveringen bestaat wederom uit acht afleveringen, maar die zullen dus net iets langer zijn.

The Wheel of Time-speelduur
Het eerste seizoen had afleveringen van elk tussen de 54 en 60 minuten. Het tweede seizoen krijgt naar verluidt afleveringen van elk 60 minuten of meer.

The Wheel of Time zal in het tweede seizoen nog ambitieuzer zijn dan het eerste dat was.

De video die recent werd vrijgegeven van achter de schermen liet nog zien dat The Wheel of Time in het tweede seizoen weer gewoon Moiraine Damodred en al'Lan Mandragoran volgt. Zij bevinden zich in die beelden op een strand. Ook zien we verschillende shots van Aiel-krijgers in de woestijn en een aantal intense gevechten.

Wanneer het nieuwe, tweede, seizoen van The Wheel of Time te zien is weten we nog niet precies. Wel is zeker dat dit pas na de lancering van The Lord of the Rings: The Rings of Power zal zijn.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon

Populair nieuws