search
Deze 3 series winnen het volledig op Netflix
Series / Featured

Deze 3 series winnen het volledig op Netflix

Netflix heeft twee series over Jeffrey Dahmer in zijn top drie staan deze dagen.

Elke zondag kijken we welke drie series Netflix absoluut domineren. Vorige week was dat al Dahmer, een serie over moordenaar Jeffrey Dahmer die het voorzien had op heel wat tieners en jongemannen, die hij allemaal in een periode van meer dan tien jaar van het leven beroofde.

Ook deze week wint de serie Dahmer het weer op Netflix. Maar het is niet de enige serie over Jeffrey Dahmer die zo hoog staat! Deze week is het ook Conversations with a Killer, waarin Dahmer over zijn misdaden vertelt, zonder een blad voor de mond te nemen.

De top drie
Hieronder de top drie van Netflix deze week:

1. Dahmer: De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?

2. Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapers: Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer bekent zijn gruwelijke misdaden in interviews zonder bewaking en biedt een verontrustende kijk in een gestoorde geest.

3. Die Kaiserin: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen