search
Christina Ricci's rol onthult in trailer Netflix-serie 'Wednesday'
Series / Trailer

Christina Ricci's rol onthult in trailer Netflix-serie 'Wednesday'

In de nieuwe trailer van 'Wednesday' wordt antwoord gegeven op meerdere vragen van fans.

In de nieuwe trailer voor de Netflix-serie Wednesday worden we niet alleen wijzer over hoe Jenna Ortega als dit karakter te zien zal zijn, maar ook over wat de rol van Fred Armisen's Uncle Fester en Christina Ricci gaat worden.

Begeleid door een versie van 'Paint It Black', zien we in de trailer hoe Wednesday arriveert bij Nevermore Academy: een plek waar ze veilig haar bovennatuurlijke krachten kan trainen, terwijl ze probeert haar verwaande kamergenoot niet te wurgen in haar slaap. Al snel ontdekt Wednesday dat de school vol geheimen zit.

Een trailer vol verrassingen
Voor fans is het hoogtepunt van de trailer de plotselinge verschijning van Fred Armison als de iconische Uncle Fester. En ja, Armison heeft bevestigd dat hij echt speciaal voor deze rol zijn hoofd kaal heeft geschoren.

Daarnaast zien we in de trailer voor het eerst Ms. Thornhill. Deze rol wordt gespeeld door Christina Ricci, die uiteraard te zien was in de twee bekende The Addams Family films uit de jaren 90. Als lerares zou Ms. Thornhill een rolmodel moeten zijn voor Wednesday, maar door alle geheimen die verborgen liggen in Nevermore Academy kun je niemand helemaal vertrouwen…

Wednesday is vanaf 23 november te zien op Netflix. Hieronder kun je de nieuwste trailer alvast bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen