search

Ons nieuws van maandag 10 oktober 2022

Bikkelharde serie 'Titans' krijgt stevige eerste trailer voor seizoen 4
Series / Nieuws

Bikkelharde serie 'Titans' krijgt stevige eerste trailer voor seizoen 4

De eerste keiharde trailer van het vierde seizoen van 'Titans' staat eindelijk online!

Goed nieuws voor alle fans van de HBO Max-serie Titans. De teaser trailer van het vierde seizoen staat eindelijk online.

In de video heeft HBO Max ook meteen de releasedatum van het nieuwe seizoen bekend gemaakt.

Titans
Het vierde seizoen van Titans gaat op 3 november in premiere met niet één maar meteen twee nieuwe afleveringen. Daarna komt er wekelijks een nieuwe aflevering online op de streamingdienst.

Halverwege het seizoen krijgen we ook te maken met een 'mid-season break'. Wanneer dat is, is nog niet bekend. Daarna komen er nog eens zes nieuwe afleveringen.

Teaser trailer
Naast de datum krijgen van HBO Max nog niet veel in deze eerste teaser trailer van de superheldenserie. Het enige dat we zien is een bloederig ritueel. Op de achtergrond horen we een duister gezang met de onheilspellende woorden 'Azarath, Metrion en Zenthos'.

Dit mantra zijn in het verleden door Raven gebruikt om haar duistere krachten op te roepen.

Je bekijkt de teaser trailer van Titans hieronder.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze gevaarlijke schurk zit in 'Star Trek: Picard' seizoen 3
Series / Nieuws

Deze gevaarlijke schurk zit in 'Star Trek: Picard' seizoen 3

De makers van 'Star Trek: Picard' hebben de schurk voor het derde seizoen bekend gemaakt.

Tijdens Comic Con in New York hebben de makers van Star Trek: Picard bekend gemaakt welke schurk een rol krijgt in het derde seizoen.

Tijdens het grote stripfestival werd lieten de makers van de Paramount+-serie de eerste trailer voor het nieuwe seizoen zien.

Star Trek: Picard
Naast dat de trailer fans een glim gaf van alle helden uit het verhaal, kregen ze ook de schurken te zien. En daar zitten een aantal verrassende namen tussen.

De hoofdschurk is een nieuw personage met de naam Vadic. Zij wordt gespeeld door Amanda Plummer. Haar karakter wil wraak nemen tegen Picard en de Federatie. Haar schip draagt de naam Shrike. Hardcore Star Trek-fans herkennen het ogenschijnlijk als een Romulaans schip.

Vadic wordt in haar poging tot wraak geholpen door bekende TNG-schurken. Zo komt Doctor Moriarty (Daniel Davis) terug, net als Lore (Brent Spiner).

Verder werden weinig details bekendgemaakt, maar Moriarty's terugkeer zou 'grappig, maar spannend' zijn.

Star Trek: Picard kijk je nu op Paramount+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
3 spannende series op Netflix om nu te bingen
Series / Nieuws

3 spannende series op Netflix om nu te bingen

Netflix staat boordevol razend spannende series. We tippen je er deze week drie.

Elke zondag tippen we je drie toffe nieuwe series, waarbij we kijken naar de meest bekeken series op Netflix van het moment. Onze tips zijn dus vaak gebaseerd op dat lijstje.

Deze week was het moordenaar Jeffrey Dahmer die Netflix compleet domineerde. En dus hebben we gekeken naar drie razend spannende series die je gezien moet hebben op Netflix.

Drie spannende tips
Goed, welke series tippen we je dan deze week? Laten we er maar meteen in duiken!

Kalifat: Een dreigende aanslag door IS in Zweden verbindt de levens van een groep vrouwen, waaronder een moeder met een dilemma, een bevlogen studente en een ambitieuze agente.

Criminal: United Kingdom: In een verhoorkamer ondervragen rechercheurs vermoedelijke daders van zware misdaden totdat de waarheid aan het licht komt.

Anatomy of a Scandal: Sophies bevoorrechte leven als vrouw van politicus James valt in duigen als er onterende geheimen aan het licht komen en hij wordt beschuldigd van een schokkende misdaad.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 series winnen het volledig op Netflix
Series / Featured

Deze 3 series winnen het volledig op Netflix

Netflix heeft twee series over Jeffrey Dahmer in zijn top drie staan deze dagen.

Elke zondag kijken we welke drie series Netflix absoluut domineren. Vorige week was dat al Dahmer, een serie over moordenaar Jeffrey Dahmer die het voorzien had op heel wat tieners en jongemannen, die hij allemaal in een periode van meer dan tien jaar van het leven beroofde.

Ook deze week wint de serie Dahmer het weer op Netflix. Maar het is niet de enige serie over Jeffrey Dahmer die zo hoog staat! Deze week is het ook Conversations with a Killer, waarin Dahmer over zijn misdaden vertelt, zonder een blad voor de mond te nemen.

De top drie
Hieronder de top drie van Netflix deze week:

1. Dahmer: De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?

2. Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapers: Seriemoordenaar Jeffrey Dahmer bekent zijn gruwelijke misdaden in interviews zonder bewaking en biedt een verontrustende kijk in een gestoorde geest.

3. Die Kaiserin: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Christina Ricci's rol onthult in trailer Netflix-serie 'Wednesday'
Series / Trailer

Christina Ricci's rol onthult in trailer Netflix-serie 'Wednesday'

In de nieuwe trailer van 'Wednesday' wordt antwoord gegeven op meerdere vragen van fans.

In de nieuwe trailer voor de Netflix-serie Wednesday worden we niet alleen wijzer over hoe Jenna Ortega als dit karakter te zien zal zijn, maar ook over wat de rol van Fred Armisen's Uncle Fester en Christina Ricci gaat worden.

Begeleid door een versie van 'Paint It Black', zien we in de trailer hoe Wednesday arriveert bij Nevermore Academy: een plek waar ze veilig haar bovennatuurlijke krachten kan trainen, terwijl ze probeert haar verwaande kamergenoot niet te wurgen in haar slaap. Al snel ontdekt Wednesday dat de school vol geheimen zit.

Een trailer vol verrassingen
Voor fans is het hoogtepunt van de trailer de plotselinge verschijning van Fred Armison als de iconische Uncle Fester. En ja, Armison heeft bevestigd dat hij echt speciaal voor deze rol zijn hoofd kaal heeft geschoren.

Daarnaast zien we in de trailer voor het eerst Ms. Thornhill. Deze rol wordt gespeeld door Christina Ricci, die uiteraard te zien was in de twee bekende The Addams Family films uit de jaren 90. Als lerares zou Ms. Thornhill een rolmodel moeten zijn voor Wednesday, maar door alle geheimen die verborgen liggen in Nevermore Academy kun je niemand helemaal vertrouwen…

Wednesday is vanaf 23 november te zien op Netflix. Hieronder kun je de nieuwste trailer alvast bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO liet 'Game of Thrones'-ster dit spel niet spelen ter voorbereiding op nieuwe serie
Series / Nieuws

HBO liet 'Game of Thrones'-ster dit spel niet spelen ter voorbereiding op nieuwe serie

Misschien dat HBO dacht dat de actrice te veel beïnvloed zou worden.

Binnenkort is de spannende nieuwe serie The Last of Us te zien op HBO. De serie is een bewerking van het populaire computerspel The Last of Us. Logisch dus dat men veel naar het origineel kijkt ter voorbereiding.

Het was echter HBO zelf die actrice Bella Ramsey ontmoedigde om het spel te spelen. In de serie zal actrice Bella Ramsey de rol spelen van Ellie, die samen met haar surrogaat-vader een verscheurd landschap moet trotseren om een middel te vinden tegen de infectie die de wereld in zijn greep heeft.

Men blijft zombies op haar afgooien
De geïnfecteerden van de zogeheten Cordyceps uitbraak veranderen langzaam in zombie-achtige wezens. Het is voor actrice Bella Ramsay niet de eerste keer dat ze onder leiding van HBO geconfronteerd wordt met zombies. Zo heeft ze ook als Lyanna Mormont met de 'White Walkers' in Game of Thrones te maken gehad.

Toen HBO haar vroeg na haar eerste audities of ze het spel The Last of Us wel eens gespeeld had ze ze nee, waarop HBO zei: "houden zo". Samen met haar tegenspeler Pedro Pascal hebben ze een jaar lang gewerkt aan de opnames van de serie. Voor de 19-jarige actrice is het nu al een groot deel van haar leven geweest en ze kijkt erg uit naar de release van de serie.

Onlangs verscheen de eerste officiële trailer van HBO's The Last of Us. Komend jaar zal de serie verschijnen op HBO.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen van 'Doom Patrol' krijgt een eerste trailer
Series / Trailer

Vierde seizoen van 'Doom Patrol' krijgt een eerste trailer

Eerste trailer seizoen 4 'Doom Patrol' verklapt ook release datum!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het is alweer een jaar geleden sinds het einde van het derde Doom Patrol seizoen. De serie, over een groep anti-helden die in de meest gekke omstandigheden de wereld moeten redden, werd vorig jaar nog vernieuwd. Nu is er dan eindelijk een trailer!

Het eerste blok afleveringen van het vierde Doom Patrol seizoen zal op 8 december in premiere gaan, met twee afleveringen tegelijk. Er komt dan elke week een aflevering uit, tot vijf januari. Een tweede deel van het seizoen, dat wederom uit zes afleveringen zal bestaan, wordt in 2023 verwacht.



Nieuw personage!
In het nieuwe seizoen zullen ook nieuwe personages hun opwachting maken. Zo werd vorige maand bekend gemaakt dat Madeline Zima (bekend van Twin Peaks) de superheld Space Case gaat spelen.

Het is nog onduidelijk of Doom Patrol ook een vijfde seizoen krijgt. Met alle veranderingen en annuleringen bij HBO Max is ook de toekomst van Doom Patrol nog niet zeker.

Het eerste gedeelte van het vierde Doom Patrol seizoen zal in Nederland te zien zijn op Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onzekerheid over voortbestaan sci-fi hitserie 'Westworld'
Series / Nieuws

Onzekerheid over voortbestaan sci-fi hitserie 'Westworld'

Voortbestaan HBO hitserie 'Westworld' nog onzeker, volgens maker Jonathan Nolan

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van de HBO hitserie 'Westworld' verscheen eerder deze zomer, na een lange afwezigheid vanwege de pandemie. Ook daalden de kijkcijfers aanzienlijk. De vraag is dan ook: komt er een vijfde seizoen?

Westworld, de serie waarin robots in een pretpark menselijk waarnemingsvermogen krijgen en zich tegen hun makers keren, begon in 2016 met zijn eerste seizoen. Dit werd meteen een dikke hit. Het vierde seizoen van de science fiction serie verscheen afgelopen zomer.

Of, en wanneer, er een vijfde seizoen verschijnt is nog onzeker. "We hebben wel altijd een vijfde en laatste seizoen voor ogen gehad", zei maker Jonathan Nolan op het New York Comic Con eerder deze maand. Lisa Joy, co-creator van de serie, voegde daaraan toe dat ze al wisten hoe het moest eindigen. "En daar zijn we nog niet."

Slechte kijkcijfers
Wat een vijfde seizoen kan tegenhouden zijn niet alleen de slechte kijkcijfers van het vierde seizoen, maar ook de zenderpolitiek. Na de fusie van Warner Bros. met Discovery hebben stierven veel films en series een vroegtijdige dood, waaronder de veelbesproken Batgirl film.

Het goede nieuws is dat er, gelukkig voor Westworld, nog geen beslissing is genomen. Omdat Joy en Nolan een definitief einde voor ogen hebben, kan HBO eerder geneigd zijn de serie te hernieuwen. Wanneer die beslissing definitief is, zul je dat uiteraard hier lezen!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.