search
HBO liet 'Game of Thrones'-ster dit spel niet spelen ter voorbereiding op nieuwe serie
Series / Nieuws

HBO liet 'Game of Thrones'-ster dit spel niet spelen ter voorbereiding op nieuwe serie

Misschien dat HBO dacht dat de actrice te veel beïnvloed zou worden.

Binnenkort is de spannende nieuwe serie The Last of Us te zien op HBO. De serie is een bewerking van het populaire computerspel The Last of Us. Logisch dus dat men veel naar het origineel kijkt ter voorbereiding.

Het was echter HBO zelf die actrice Bella Ramsey ontmoedigde om het spel te spelen. In de serie zal actrice Bella Ramsey de rol spelen van Ellie, die samen met haar surrogaat-vader een verscheurd landschap moet trotseren om een middel te vinden tegen de infectie die de wereld in zijn greep heeft.

Men blijft zombies op haar afgooien
De geïnfecteerden van de zogeheten Cordyceps uitbraak veranderen langzaam in zombie-achtige wezens. Het is voor actrice Bella Ramsay niet de eerste keer dat ze onder leiding van HBO geconfronteerd wordt met zombies. Zo heeft ze ook als Lyanna Mormont met de 'White Walkers' in Game of Thrones te maken gehad.

Toen HBO haar vroeg na haar eerste audities of ze het spel The Last of Us wel eens gespeeld had ze ze nee, waarop HBO zei: "houden zo". Samen met haar tegenspeler Pedro Pascal hebben ze een jaar lang gewerkt aan de opnames van de serie. Voor de 19-jarige actrice is het nu al een groot deel van haar leven geweest en ze kijkt erg uit naar de release van de serie.

Onlangs verscheen de eerste officiële trailer van HBO's The Last of Us. Komend jaar zal de serie verschijnen op HBO.





Aanbevolen artikelen