search
Netflix cancelt geliefde serie na 2 seizoenen
Series / Nieuws

Netflix cancelt geliefde serie na 2 seizoenen

Om de pijn te verzachten stuurt de streamingdienst wel enkele nieuwe details de wereld in...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De eerste twee seizoenen van de serie Sweet Magnolias deden het uitstekend op streamingdienst Netflix. Fans kijken dan ook massaal uit naar het verschijnen van het derde seizoen, maar deze lijkt nog wel even op zich te laten wachten...

Netflix heeft bekend gemaakt dat het derde seizoen van de succesvolle serie nog niet meteen op de streamingdienst te zien zal zijn. Wanneer dat dan wel precies het geval zal zijn is vooralsnog koffiedik kijken, al heeft de streamingdienst wel aangegeven in welke richting we ongeveer moeten denken. Verder heeft Netflix ervoor gekozen om de pijn bij de fans iets te verzachten. Ze doet dit door enkele extra details bekend te maken met betrekking tot het derde seizoen.

Lente 2023
Veel fans hadden ongetwijfeld gehoopt dat het derde seizoen van Sweet Magnolias dit jaar nog zou worden toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix. Die zijn er dus aan voor de moeite. Volgens Netflix zal het nieuwe seizoen dan ook pas ergens in de lente van 2023 te zien zijn.

Tot dusver bleef het ook nog vrij stil over zowel de plotdetails als over mogelijke nieuwe gezichten die hun opwachting zouden kunnen maken in het derde seizoen. Nu licht de streamingdienst toch een tipje van de sluier. Zo weten we nu bijvoorbeeld dat Jermaine Rivers wordt toegevoegd aan de cast. Bovendien heeft Netflix aangegeven dat ook JoAnna Garcia Swisher (Maddie), Brooke Elliot (Dana) en Heather Headley (Helen) allemaal terug zullen keren voor het nieuwe seizoen.

Heb je tot dusver nog niets gezien van Sweet Magnolias en wil je daar graag verandering in brengen? Dat kan. De eerste twee seizoenen zijn immers uiteraard nog gewoon te bekijken op streamingdienst Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen