search
Hoofdrolspeler past voor 'Deadpool 3' na vreemd incident op de set
Films / Nieuws

Hoofdrolspeler past voor 'Deadpool 3' na vreemd incident op de set

In het bijzonder de slechte band met acteur Ryan Reynolds zou aan de basis liggen van de beslissing...

Fans van de Deadpool films kijken nu al sterk uit naar het verschijnen van de derde film. Daarvoor is het echter nog wachten tot volgend jaar, maar ondertussen is er wel een opmerkelijk nieuwtje bekend geraakt.

Eén ding weten we alvast zeker over de derde Deadpool film en dat is dat acteur T.J. Miller er niet langer in te zien zal zijn. De reden daarvoor is dat hij nooit meer samen wil werken met die andere acteur uit de film, namelijk Ryan Reynolds.

Vreemde gebeurtenis
Een vreemd moment dat zich heeft voorgedaan op de set zou aan de basis liggen van de beslissing van de acteur. Hij herinnert zich namelijk bijvoorbeeld nog het moment waarop Reynolds zou hebben verzocht om een bepaalde opname opnieuw te doen louter en alleen om Miller te kleineren ten opzichte van de cast en crew.

"Hij was ontzettend gemeen tegen mij in de film, maar eigenlijk was dat ook zo tegen mij als persoon. Alsof ik Weasel ben. Hij zei bijvoorbeeld tegen mij dat het geweldig is aan mij dat ik niet de ster ben, maar wel net genoeg doe om grappig te zijn waarna we terug verder kunnen met de echte film".

Zelf is Miller natuurlijk ook allerminst een onbesproken blad. In het jaar 2017 werd hij bijvoorbeeld nog beschuldigd van aanranding. Bovendien raakte enkele jaren later bekend dat hij een collega zou hebben gepest op de set van de HBO Max-serie Silicon Valley. Ondanks het feit dat de acteur ontkende besloten de makers toch om hem uit de serie te schrijven.

Heb je de eerste twee Deadpool films nog niet gezien? In Nederland zijn beiden te bekijken op de streamingdienst Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen