search
Christian Bale redt actrice van agressieve regisseur
Films / Celebrity

Christian Bale redt actrice van agressieve regisseur

Het is niet voor het eerst dat de regisseur in opspraak komt door zijn agressieve regiestijl...

In een recent interview verraste acteur Christian Bale vriend en vijand door te stellen dat hij tijdens de productie van de film American Hustle in 2013 tussen moest komen op de set toen het dreigde uit de hand te lopen tussen actrice Amy Adams en regisseur David O. Russell.

Bale gaf in het interview aan dat er tijdens de opnames van de bekende misdaadfilm spanningen waren ontstaan tussen de bloedmooie actrice en de opvliegende regisseur. Het is zeker niet voor het eerst dat er berichten naar buiten komen over het nogal opvliegende karakter van Russell.

Tranen
Uiteindelijk zou het de actrice allemaal teveel zijn geworden waardoor de tranen haar in de ogen schoten. Zelf zei ze daar het volgende over; "Ik was echt kapot op de set. Dat gebeurde niet elke dag, maar wel tijdens het merendeel van de dagen".

Toen Adams werd gevraagd naar hetgeen er zich op de set heeft afgespeeld hield ze de lippen vrij stijf op elkaar. Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat geen enkele van de betrokkenen details bekend willen maken over hetgeen er zich in die tijd heeft afgespeeld. Adams bevestigde wel dat het haar veel heeft gedaan.

Het is absoluut niet voor het eerst dat Russell in opspraak komt vanwege ruzies en zelfs gevechten met acteurs op de set. Zo was er bijvoorbeeld het voorval op de set van I Heart Huckabees in 2004 waarin Russell actrice Lily Tomlin uitschold en haar bekogelde met rekwisieten. De beelden van die ruzie zouden uiteindelijk ook de wereld ingestuurd worden.

Dat de ruzie op Bale zelf weinig indruk zal hebben gemaakt is een feit. De acteur besloot namelijk recent opnieuw in zee te gaan met Russell voor de film Amsterdam.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen