search
Nu op Disney+: Een moordende huisvrouw in 'Candy'
Series / Nieuws

Nu op Disney+: Een moordende huisvrouw in 'Candy'

De miniserie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich afspeelde in de jaren '80...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de jaren '80 speelde zich een verrassende gebeurtenis af in het Amerikaanse Texas. Het was in die tijd dat een op het eerste zicht vriendelijke, gelukkige huisvrouw een gruwelijke fout beging door haar vriendin te vermoorden. Hulu zag er een goed verhaal in voor een miniserie waardoor Candy vanaf nu op de streamingdienst van Disney+ te bekijken is.

De serie Candy vertelt het verhaal van Candy Montgomery. Zij is een huisvrouw die op het eerste zicht alles lijkt te hebben om gelukkig te zijn. Niet alleen heeft ze een goede baan, daarnaast heeft ze ook een liefhebbende man en twee kinderen (een zoon en dochter). Tel daar ook nog eens een prachtig huis bij op en het is onbegrijpelijk wat de vrouw ertoe aanzette om haar eigen leven zo naar de vaantjes te helpen.

Moord
Uiteindelijk zou de ogenschijnlijk gelukkige huisvrouw haar vriendin vermoorden waardoor er aan haar gelukkige leventje een einde kwam. Candy wordt gespeeld door actrice Jessica Biel. Zij was eerder ook al te zien in het eerste seizoen van de serie The Sinner.

De complete miniserie Candy is vanaf nu te bekijken op Disney+. De onderstaande trailer geeft je alvast een idee van wat je van deze reeks kan verwachten.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen