search
Behoorlijke gekkie Jessica Biel in trailer 'Candy'
Series / Trailer

Behoorlijke gekkie Jessica Biel in trailer 'Candy'

Een interessant vijfdelig misdaaddrama dat in vijf nachten online wordt gezet.

De Noord-Amerikaanse streamingdienst Hulu heeft de volledige trailer voor de serie Candy online gezet. De aanstaande miniserie is een waargebeurd misdaaddrama, met in de hoofdrol Jessica Biel als de titulaire bijlmoordenaar.

De serie is bedacht als een reeks van vijf afleveringen die in vijf nachten online worden gezegd. De pilotaflevering is geschreven door Robin Veith, bekend van de series Mad Men en The Act. Michael Uppendahl (Fargo, American Crime Story: Impeachment) regisseerde de pilot.

Trailer Candy met gekkie Jessica Biel
De trailer, die je hieronder kunt bekijken, toont ons Candy Montgomery maatschappelijke rol en haar vriendschap met Betty Gore. De trailer teaset hoe een huisvrouw in een buitenwijk verandert in een onwaarschijnlijke moordenaar terwijl ze haar best doet om haar misdaad te verdoezelen.

Andere rollen zijn voor Melanie Lynskey, Timothy Simons, Pablo Schreiber en Raúl Esparza. Waarschijnlijk kun je in Nederland de serie streamen vanaf maandag 9 mei, wat betekent dat de finale op vrijdag 13 mei online komt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen