'Daredevil: Born Again' gaat veel opnieuw doen

Fans die hebben uitgekeken naar de 'Dardevil' reboot zullen moeten rekenen op veel herhaling.

Nina Beerendonk, 12 oktober 2022 14:53

Nadat de serie Daredevil in 2018 plotseling gecanceld werd door Netflix, bleven fans achter met veel vragen. Gelukkig is er nu een reboot in aantocht van Disney+, genaamd Daredevil: Born Again. Het lijkt er alleen op dat fans moeten rekenen op veel herhaling.
De oorspronkelijke Daredevil-serie ging over advocaat en superheld Matt Murdock, die aangezien hij blind is zijn extra gevoelige zintuigen gebruikt om tegen het kwaad te vechten. Van 2015 tot 2018 was de serie te zien op Netflix, totdat Disney de rechten terug nam en de serie na drie seizoenen gecanceld werd.

Geen seizoen 4 van Daredevil
Het kwam voor fans dus als een zeer positieve verrassing toen bekend werd gemaakt dat er een reboot in aantocht is, al vroegen zij zich wel gelijk af wat de relatie van de reboot ten opzichte van de oorspronkelijke serie zou zijn. Hierover heeft Charlie Cox, wie zijn rol als Matt Murdock/Daredevil zal hervatten, duidelijkheid geschept in een interview.

Cox zegt dat Daredevil: Born Again niet gezien kan worden als seizoen 4 van Daredevil. De serie begint zelfs weer bij het begin. Er zullen dus verhaallijnen opnieuw gebruikt worden. Volgens Cox is dit vergelijkbaar met de comics: 'En in zekere zin is het geweldige daaraan dat we sommige verhalen misschien wel keer op keer kunnen vertellen, op dezelfde manier als in de strips, weet je wel.'

We zullen nog wel even geduld moeten hebben, want Daredevil: Born Again verschijnt pas ergens in 2024 op Disney+.Bron: Screen Rant

Lees meer over: Daredevil, Disney, Marvel, Charlie Cox

Populair nieuws