search
'The Batman'-schurk Colin Farrel heeft nieuws over zijn serie 'The Penguin'
Series / Nieuws

'The Batman'-schurk Colin Farrel heeft nieuws over zijn serie 'The Penguin'

De serie maakt al vorderingen en de Ier weet er het fijne van.

Sinds de bekendmaking van HBO dat er een serie zou komen van 'The Penguin' is er nog weinig nieuws naar voren gekomen. Colin Farrel zou weer in de rol kruipen van Oswald Cobblebot, oftewel The Penguin. Maar nu komt de Ierse acteur met een teaser.

In een recent interview over zijn nieuwste film The Banshees of Inisherin werd hem ook gevraagd naar de vorderingen van The Penguin. Hij geeft aan al kennis te hebben van de eerste aflevering en dit is wat hij er over zei: "Ik heb de eerste aflevering al gelezen. Het is zo smaakvol en ongebruikelijk hoe het personage wordt beschreven en hoe Matt Reeves deze incarnatie voor zich ziet van zijn versie van Oswald. Volgende week ga ik aflevering twee en drie lezen".

Weer een good old origin story
De nieuwe serie zal gaan over het ontstaan van The Penguin als Oswald Cobblepot die als hoofd van een criminele organisatie rijst naar de top. In eerdere beschrijvingen zou het een Scarface-achtig verhaal krijgen. Maar meer over de serie wordt nog streng geheim gehouden.

Wat wel duidelijk zal zijn is dat fans nog meer van het onherkenbare en sinistere personage die Colin Farrel speelt mee zullen krijgen. De chemie tussen de acteur en regisseur Matt Reeves is in ieder geval prima. Colin Farrel is louter positief over de regisseur. Hij denkt dat zijn visie en zijn quasi-dwangneurose alleen maar zullen zorgen voor een sterke serie.

De serie is druk in de maak en laat nog even op zich wachten. Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over The Penguin.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen