'The Batman'-serie wordt nu ook echt gemaakt!

De Penguin-serie van HBO Max gaat er nu ook echt komen.

Jim Pedd, 11 maart 2022 07:23

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De The Batman spin-off serie The Penguin heeft nu officieel groen licht gekregen van HBO Max. De streamingdienst heeft een compleet eerste seizoen besteld.
Dat belooft wat te worden, want de Penguin was in de film The Batman nog een secundair personage. De rol werd gespeeld door Colin Farrell, die het werk als Oswald Cobblepot, a.k.a. Penguin, mooi vorm gaf. Diens verhaal in de film diende vooral ook als opzet voor meer.

The Penguin-serie
HBO Max maakt het straks dus mogelijk om dieper in de wereld van The Batman te duiken. De serie The Penguin wordt namelijk een van de spin-offs die officieel in de maak zijn.

The Penguin verkeerde lange tijd in ontwikkelstadium, maar heeft nu formeel groen licht. Lauren LeFranc is inderdaad, zoals we recent al meldden, de showrunner en schrijver van de serie. Verder is regisseur Matt Reeves aan het project verbonden als uitvoerend producent, wat hij samen met Colin Farrell, Dylan Clark, Daniel Pipski en Adam Kassan doet.

Reeves kijkt er enorm naar uit: "Colin explodeerde op het scherm als Penguin en om nu de kans te krijgen zijn innerlijke wereld te verkennen op HBO Max, is enorm opwindend. Dylan en ik kijken ernaar uit om samen met Lauren te werken en zijn verhaal terwijl hij gewelddadig de macht in Gotham over probeert te nemen te bekijken."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: HBO max, Penguin, The Batman, Colin Farrell

Populair nieuws