Goed nieuws voor 'The Batman'-spinoff 'The Penguin' van HBO Max

Goed nieuws voor 'Batman'-spinoff 'The Penguin'

Er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de productie van de nieuwe DC-serie.

Zilko Tarici, 8 augustus 2022 om 19:45

We wisten al dat The Batman een spinoff-serie over Colin Farrells Oswald 'Oz' Cobblepot alias The Penguin krijgt, maar nu weten we ook wanneer de opnames (ongeveer) zullen beginnen. Lees verder voor meer.
Deadline weet vandaag te melden dat de opnames van HBO Max-serie The Penguin in februari 2023 van start moeten gaan, maar een exacte datum moet nog worden bepaald. Verdere details over de productie en het opnameschema zijn nog onbekend, maar zullen ook afhankelijk zijn van Farrells drukke schema.

Lucky Penguin
En hoewel de startdatum in februari nog lang lijkt, zal het fans als een hele geruststelling komen dat de serie 'veilig' is ondanks het hele gedoe rondom de fusie tussen Warner Bros. en Discovery. Superheldenprojecten van HBO Max, en dan met name Batgirl, werden door de fusie plotsklaps geschrapt of verschoven, maar The Penguin lijkt dit probleem te zijn ontsnapt.

Het is verder nog onduidelijk wie er allemaal naast Farrell te zien zullen zijn in The Penguin, maar het zou ons niet verbazen als enkele bekende gezichten uit The Batman komen opdraven. Of daar ook de Caped Crusader zelf bij hoort, is nog maar de vraag.

The Penguin zal waarschijnlijk in het najaar van 2023 te streamen zijn.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: HBO Max, The Penguin, The Batman, Colin Farrell, Matt Reeves

Populair nieuws