search
'House of the Dragon-acteur deelt aandoenlijk afscheid van de hitserie
Series / Nieuws

'House of the Dragon-acteur deelt aandoenlijk afscheid van de hitserie

De acteur van Viserys Targaryen heeft via Instagram afscheid genomen van de serie.

De meest recente aflevering van House of the Dragon betekende het einde van een van de meest geliefde personages uit de serie. De acteur heeft via Instagram afscheid genomen. Let op, spoilers!

We hebben het natuurlijk over koning Viserys Targaryen, die er al een tijdje niet zo gezond meer uitzag maar aan het einde van aflevering 8, 'The Lord of the Tides' zijn laatste adem uitblies.

Afscheid House of the Dragon-acteur
Via Instagram heeft Paddy Considine, de acteur van Viserys Targaryen, op aandoenlijke wijze afscheid genomen van House of the Dragon. Hij bedankt de fans, van wie hij ongelofelijk veel lieve reacties heeft gekregen.

Daarna geeft hij een shoutout naar Sian Brooke, de actrice van Viserys' eerste vrouw Emma Arryn. Hoewel ze alleen in de eerste aflevering verscheen, was haar invloed op Viserys als personage groot. Sinds zijn zware besluit in de eerste aflevering leeft hij met schuld.

Bekijk op instagram


Het eerste seizoen van House of the Dragon komt bijna ten einde. Met nog twee afleveringen te gaan - en koning Viserys niet meer in de buurt om het dreigende conflict in bedwang te houden - belooft de finale veel spektakel.

Bekijk House of the Dragon-afleveringen op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen