search
Deze Star Wars-personages gaan dood in 'Andor' aflevering 6
Series / Nieuws

Deze Star Wars-personages gaan dood in 'Andor' aflevering 6

In de zesde aflevering van Star Wars: Andor zagen we verschillende personages om het leven komen.

Andor is de Star Wars die momenteel op Disney Plus draait, dus fans van de populaire franchise zitten ongetwijfeld iedere woensdag klaar om het begin van de opstand tegen de Empire mee te maken. Zo ook voor de nieuwste aflevering.

Aflevering 6 van Andor gaat over een heist die al sinds de vierde aflevering voorbereid wordt. Het team voor de heist bestond uit Vel Sartha, Arvel Skeen, Taramyn Barcona, Cinta Kaz en Karis Nemik met Luitenant Gorn als de man aan de andere kant. Maar wie overleefden de heist niet? Spoilers volgen...

Andor heist
De heist verliep aardig succesvol tot het moment dat Korporaal Kimzi besefte dat er iets aan de hand was met comms en op onderzoek uitging. Hij betrapte de rebels midden in hun heist. Gorn probeerde hem tegen te houden, maar de verrassing was weg.

Een schietpartij volgde, en Gorn was de eerste om geraakt te worden. Zelfs als hij de schoten overleefd heeft, bevindt hij zich nu in de handen van de Empire. Taramyn, een voormalig stormtrooper, werd ook neergeschoten. Cinta ontsnapte ook, hoewel ze niet aan boord was met Cassian, Nemik, Skeen en Vel en hun gestolen prijs van 80 miljoen credits.

Maar helaas waren de sterfgevallen van Gorn en Taramyn niet de laatste van de aflevering. Tijdens het vluchten belandde Nemik onder een groot aantal credits, waardoor hij om het leven kwam. Een dokter kon hem niet meer redden.

Ten slotte is er Skeen, die een deal probeerde te sluiten met Cassian om de credits te verdelen over de twee en dan te vluchten. Cassian schoot hem neer voor deze suggestie.

Nu zijn alleen de opgesplitste Cassian, Vel en Cinta nog over van het team.

Bekijk nieuwe Andor-afleveringen op Disney Plus.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen