search
Onverwacht vertrek schokte iedereen bij 'The Big Bang Theory'

Onverwacht vertrek schokte iedereen bij 'The Big Bang Theory'

Van dit vertrek schrok iedereen destijds betrokken bij het maken van The Big Bang Theory.

Niels Arts
In een nieuw boek over The Big Bang Theory heeft de cast het over het vertrek van Jim Parsons en het einde van de serie in 2019. Ze geven aan dat de situatie beter afgehandeld had kunnen worden.

The Big Bang Theory liep voor twaalf seizoenen van 2007 tot 2019, toen de sitcom tot een vrij abrupt einde kwam na het vertrek van Jim Parsons. De acteur zelf vond dat de serie zonder hem door kon gaan, maar daar dachten anderen anders over.

Einde The Big Bang Theory
Jim Parsons zelf gaf namelijk aan dat het "niet buiten de mogelijkheden" was dat The Big Bang Theory zonder hem verder zou gaan.

Showrunner Steve Molaro was het daar echter niet mee eens: "Het was nooit een vraag of we verder zouden gaan zonder hem. De serie was dit ensemble en de gedachte om een vreemde versie zonder hem te doen leek niet juist."

Het einde voor Jim Parsons betekende dus het einde voor iedereen. In een nieuw boek over The Big Bang Theory blikken de sterren Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar en maker Chuck Lorre terug op de situatie.

"Ik was geshockeerd. We waren enkel verbaasd die dag," zegt Johnny, die Leonard Hofstadter speelde. "En niet perse door Jims keuze, maar het feit dat hij het niet eerst met zijn mede-acteurs heeft besproken om ons voor te bereiden. Dus ja, het kon beter afgehandeld worden."

Kaley geeft aan dat ze uren moest huilen na de onthulling. Ook Kunal, die Raj Koothrappali speelde, had het er zwaar mee.

The Big Bang Theory is nu te zien op HBO Max.Aanbevolen artikelen