Het probleem dat Kevin Feige heeft met einde 'She-Hulk'

Kevin Feiges probleem met einde 'She-Hulk'

Dit is het probleem dat Marvel-baas Kevin Feige had met het einde van She-Hulk.

Niels Arts, 14 oktober 2022 10:15

Het eerste en mogelijk laatste seizoen van She-Hulk is afgelopen. De seizoensfinale bevatte genoeg spektakel, maar toch had Marvel-bas Kevin Feige er een probleempje mee.

We zagen van alles gebeuren in de She-Hulk-finale. She-Hulk (Tatiana Maslany brak de vierde wand door zich af te vragen waarom alle Marvel-films op dezelfde manier eindigen, en we zagen een verwijzing naar Kevin Feige.

Feige over She-Hulk
Er werd verwijst naar Kevin Feige in de vorm van K.E.V.I.N., een zelfbewuste AI in de vorm van een robot. De robot draagt een soort van petje, precies zoals de échte Kevin Feige ook altijd een pet draagt wanneer hij zich in het openbaar vertoond.

Maar dat is precies waar de Marvel-baas een probleem mee had. Toen het idee van de pet op de robot aan hem gepitcht werd, reageerde hij als volgt: "Nou, dat is volledig onlogisch. Waarom zou een robot dat dragen?"

Waarop hoofdschrijfster Jessica Gao van She-Hulk reageerde: "Dat is het onderdeel dat niet logisch voor je is? Dat is de magische lijn waar je niet over wil gaan? We hebben je voorgesteld als een AI-brein dat alle Marvel Cinematic Universes bestuurt, maar waar je niet voorbij kunt gaan, is dat het misschien een petje bovenop de machine heeft? En hij zei: 'Ja'."

Het eerste seizoen van She-Hulk is met gemixte reacties ontvangen. De serie staat momenteel op een 5,1/10 op IMDB. Bekijk She-Hulk nu op Disney Plus.
Bron: Comic Book

Lees meer over: She Hulk Attorney at Law, Disney Plus, Marvel, MCU, Kevin Feige

Populair nieuws