Oorlog nadert in 'Warrior Nun' seizoen 2

Adriel's invloed groeit in trailer 'Warrior Nun 2'

Ava en haar zuster-strijders moeten een manier vinden om Adriel te verslaan in nieuwe trailer.

Daan Kusen, 14 oktober 2022 14:47

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Soms komt Netflix met een serie die bij lange na niet zo gehyped wordt als Stranger Things of Umbrella Academy, maar die net zo hard het kijken waard is. Warrior Nun is daar één van.
Het eerste seizoen verscheen twee jaar geleden. Nu is er dus eindelijk een trailer voor het tweede seizoen! De serie, die gaat over een jonge vrouw die krachten ontdekt om demonen te gaan jagen met een geheim leger demonen-jagende nonnen, was een hit bij veel kijkers.

Seizoen 2 komt eraan

Het tweede seizoen van Warrior Nun belooft veel goeds, waaronder een halo-achtig nieuw wapen, waar schurk Adriel al eerder mee is verslagen. Ook wordt er een nieuwe groep geïntroduceerd: de Samaritanen, die de kerk willen ontmaskeren.

Het nieuwe seizoen ziet de terugkeer van Alba Baptista als Ava, Thekla Reuten (in Nederland bekend van series als Overspel en Tessa als techbedrijf eigenaar Dr. Salvius en Kristina Tonteri-Young als zuster Beatrice.

Je kunt seizoen twee van Warrior Nun vanaf 10 november streamen op Netflix!Bron: Collider

Lees meer over: warrior nun, netflix, seizoen 2, thekla reuten, alba baptista, kristina tonteri young, 2022, trailer, teaser

Populair nieuws