'The Rings of Power'-acteur mocht zijn geheim maar met 1 castlid delen

 'Rings of Power'-acteur wist niet wie hij was

Acteur Sauron had maar een maatje in de cast waar hij zijn verhaal kwijt kon.

Bas de Kramer, 16 oktober 2022 08:35

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Inmiddels is dan eindelijk bekend wie Sauron is in The Rings of Power. Bijzonder om te weten is dat acteur Charlie Vickers (die Halbrand speelt) hier tijdens het spelen in het begin helemaal geen idee van had.
In een gesprek met The Hollywood Reporter gaf hij aan dat hij helemaal niet wist dat hij niet alleen Halbrand maar ook Sauron zou zijn. Pas in aflevering drie kwam hij dit te weten.

Niemand vertellen
HIj mocht er in het begin ook niets over melden aan de andere castleden. Zijn enige maatje bij wie hij dit geheim kwijt kon en mocht, was ironisch genoeg Morfydd Clark (die Galadriel speelt). Galadriel had er zelf immers het hele seizoen voor nodig om dit mysterie te ontrafelen

Fans niet verrast
Een aantal van de fans blijkt minder verrast te zijn. Zelfs vóór de première van de show vermoedden een aantal fans al dat Halbrand eigenlijk Sauron was.

Komend seizoen gaan we volgens Vickers veel meer te weten komen over Sauron:"I think it's a really exciting season because you start to see Sauron for who he is. We've been seeing him in this period of repentance. We're going to move into this period of watching his plans unfold. You're with him as he moves the pieces on the chessboard."

De opnames van seizoen 2 zijn inmiddels begonnen. Seizoen 1 is te zien op Prime Video.

Recensie Prime Video-serie 'The Lord of the Rings: The Rings of Power'

'Rings of Power' finale komt met twee grote onthullingen

Bron: Startefacts

Lees meer over: sauron, rings of power, charlie vickers, galadriel

Populair nieuws