Bijzonder gerucht rond 'The Big Bang Theory' eindelijk ontkracht

Fans spotten achternaam Penny maar dit blijkt een vergissing te zijn.

Bas de Kramer, 16-10-2022 09:34

Er waart al lange tijd een gerucht rond over Penny (Kaley Cuoco) in The Big Bang Theory. Haar achternaam zou namelijk lang geleden in de aflevering The Work Song Nanocluster van seizoen 2 bekend zijn gemaakt.
In deze aflevering ontvangt Penny namelijk een postpakketje. Fans die flink inzoomden op het pakketje lazen op het verzendlabel: Penny Teller.

Pakketje
Dit blijkt echter op een foutje te berusten. Het was nooit de bedoeling Penny een achternaam te geven. Medewerker Scott London werd er destijds op uitgestuurd om een pakket te laten maken met een verzendsticker op.

Sticker op pakketje
Om deze sticker er visueel zo echt mogelijk uit te laten zien koos hij voor het gemak even de naam Penny Teller, zoals in Penn & Teller (een artiestenduo uit de Verenigde Staten). Het was echter nooit de bedoeling dat mensen dit zouden kunnen lezen en Penny daadwerkelijk een achternaam zou krijgen.

Producent Steve Molaro heeft aangegeven dat ze bewust geen achternaam heeft gekregen. Zelfs toen Penny en Leonard in de serie trouwden werd er voor gezorgd dat haar eigen achternaam niet onthuld werd.

Wil je het allemaal nog eens terugzien: HBO MAX

Onverwacht vertrek schokte iedereen bij 'The Big Bang Theory'

'The Big Bang Theory'-actrice gaat dit nooit meer doen

Bron: tvline

Lees meer over: Penny, the big bang theory, achternaam

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam