search
'All or Nothing': komt er een Chelsea-soap?
Series / Nieuws

'All or Nothing': komt er een Chelsea-soap?

Chelsea de volgende Premier League club die gevolgd gaat worden?

Meekijken in de kleedkamer van je favoriete sportclub, dat is wat de docu-serie All or Nothing op Prime Video al een aantal jaren biedt. Er zoemt nu nieuws rond over de volgende Premier League club die gevolgd zou gaan worden.

De eerste Premier League-club die deel uitmaakte van Prime Video's All or Nothing-serie was Manchester City in 2018. Destijds werd gemeld dat Manchester City 11,5 miljoen Euro betaald had gekregen om zich te laten volgen.

Jose Mourinho
Vervolgens werd Tottenham Hotspur een jaar lang gevolgd door All or Nothing. Dit was het jaar waarin Mauricio Pochettino werd vervangen door Jose Mourinho. Deze serie werd overigens ingesproken door Tom Hardy, acteur in onder andere Peaky Blinders. In het seizoen 2021/2022 is Arsenal onder leiding van Michel Arteta gevolgd.

The Sun heeft het antwoord?
Volgens het niet altijd even betrouwbare The Sun staat Chelsea in de rij om de volgende voetbalclub te worden die in de Prime Video serie te zien is, het zou hierbij gaan om het seizoen 2023/2024. Zeker gezien de recente overname van Chelsea door de nog al uitgesproken Amerikaanse zakenman Todd Boehly kan dit een interessant seizoen worden.

Op Prime Video staan onder andere ook All or Nothing series van het rugbyteam van New-Zeeland, het Braziliaanse nationale elftal, de Carolina Panthers en Juventus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen