search
Fans lachen zich helemaal kapot om einde van 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Fans lachen zich helemaal kapot om einde van 'She-Hulk'

En ze zijn meedogenloos om het kapsel van een van de nieuwe personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na acht wisselende afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law verscheen afgelopen donderdag de afrondende aflevering en deze werd sterk ontvangen. Hieronder SPOILERS!!



In de laatste aflevering ging Jennifer Walters alias She-Hulk van actrice Tatiana Maslany volledig door de vierde muur. Ze stapte de "echte" wereld in om controle te krijgen over haar eigen serie en leven. Maar dat was niet de grootste verrassing.

Helemaal aan het einde de aflevering keerde Bruce Banner alias Smart Hulk (Mark Ruffalo) terug uit de ruimte. Hij was naar Sakaar gegaan, de planeet uit Thor: Ragnarok. Hij keerde terug met zijn zoon Skaar.

Skaar in MCU te zien
De motion-capture werd geleverd door Wil Deusner en we gaan de drie Hulken waarschijnlijk terugzien in een serie of film die is gebaseerd op de comics World War Hulk en/of Planet Hulk.

Dat idee vinden de meeste fans vast helemaal geweldig. Minder blij zijn ze met het uiterlijk van Skaar. Zijn haar wordt namelijk sceptisch ontvangen, en dat leidt tot uiteenlopende reacties op Twitter, met flink wat smile'tjes.










Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen